Τετάρτη, 17 Απρ.
19oC Αθήνα

Τώρα συγγραφέας κατηγορεί τον Στρος Καν για απόπειρα βιασμού – Με μήνυση απαντά ο Σ. Καν

Η γαλλίδα συγγραφέας
Η γαλλίδα συγγραφέας

Η Μπανόν ήταν 22 ετών την εποχή εκείνη και έχει ήδη συζητήσει δημόσια το επεισόδιο αυτό.

Η γαλλίδα συγγραφέας Τριστάν Μπανόν θα καταθέσει αύριο Τρίτη μήνυση για πιθανολογούμενη απόπειρα βιασμού της από τον πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος Καν, το 2002, δήλωσε ο δικηγόρος της στο πρακτορείο Ρόιτερς.

Ο Νταβίντ Κουμπί, δικηγόρος της Μπανόν, δήλωσε ότι η μήνυση θα αφορά ένα περιστατικό που έλαβε χώρα όταν εκείνη πήγε να πάρει συνέντευξη από τον Στρος Καν σε ένα διαμέρισμα στο Παρίσι.

“Η Τριστάν Μπανόν θα υποβάλει μήνυση την Τρίτη για απόπειρα βιασμού σε βάρος της στο Παρίσι”, δήλωσε ο Κουμπί.

Ο πρώην γενικός διευθυντής του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρός Καν, που απειλείται με μήνυση για απόπειρα βιασμού από την γαλλίδα δημοσιογράφο και συγγραφέα Τριστάν Μπανόν, έδωσε εντολή στους δικηγόρους του να υποβάλουν μήνυση σε βάρος της για συκοφαντική δυσφήμιση, αναφέρουν οι τελευταίοι σε ανακοίνωση τους.

Ο κ. Στρός Καν “ενημερώθηκε για την πρόθεση της κας. Τριστάν Μπανόν να καταθέσει μήνυση εναντίον του”, όμως τα γεγονότα στα οποία αναφέρεται είναι “αποκυήματα φαντασίας”, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ως εκ τούτου, ο δικηγόρος Ανρί Λεκλέρ και ο συνεργάτης του κ. Φρεντερίκ Μπολιέ, “πρόκειται να υποβάλουν μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος της κυρίας Μπανόν”, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Διαβάστε επίσης:

Πως εξοπλίζει τη… «φυλακή» του ο Στρος Καν

Ένας Στρος Καν απ’ τα παλιά στο δικαστήριο

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε