Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Ανατριχίλα! Τους έβγαζε τα δόντια με πένσα κατά τη διάρκεια του σεξ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ: ΑΠΕ - ΜΠΕ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Στις 19 Ιουνίου θα μάθει την ποινή του ο 56χρονος Philip Lyle Hansen που είχε αδυναμία στις “γεμάτες” γυναίκες.

Μετά από καταγγελίες 4 γυναικών – θυμάτων του, έγινε γνωστό πως του άρεσε να τους βγάζει τα δόντια με πένσα κατά τη διάρκεια του σεξ!

Οι εισαγγελείς στο Wellington, στη Νέα Ζηλανδία, χαρακτήρισαν την υπόθεση περίεργη, τονίζοντας πως ο κατηγορούμενος είχε εμμονή με την οδοντιατρική.

Ο ίδιος δήλωσε αθώος σε 10 κατηγορίες που σχετίζονται με περιστατικά από το 1988 έως το 2011 και καταδικάστηκε για 6 κατηγορίες επίθεσης, ενώ απαλλάχθηκε από 4 ακόμα αδικήματα, συμπεριλαμβανομένου ενός βιασμού.

Στο δικαστήριο τον περιέγραψαν ως αυταρχικό που προτιμούσε τις γυναίκες του χωρίς δόντια. Στον υπολογιστή του βρέθηκαν περισσότερες από 600 αναζητήσεις που σχετίζονται με την οδοντιατρική και την εξαγωγή δοντιών.

Ένα από τα θύματά του κατέθεσε πως κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής τους συνεύρεσης πήρε ξαφνικά την πένσα και μπορούσε να ακούσει τα δόντια της να σπάνε.

“Ξύπνησα μέσα στη νύχτα και τον είδα να προσπαθεί έχοντας ένα πανί στα χέρια του να μου βγάλει τα δόντια”.

Μια άλλη γυναίκα είπε στο δικαστήριο πως ενώ βρίσκονταν στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου του για να κάνουν σεξ, πήρε την πένσα στα χέρια του και της έβγαλε 6 δόντια χωρίς αναισθητικό.

Ο δικαστής Bruce Davidson ανέφερε ότι ήταν φυσικό να αισθάνεται συμπάθεια για τις γυναίκες, σημειώνοντας πως πρέπει να αφήσει στην άκρη τα συναισθήματά του και να αποφασίσει επί της ουσίας.

Οι ένορκοι, 9 άντρες και 3 γυναίκες, χρειάστηκαν πέντε ώρες για να τον κρίνουν ένοχο για 6 αδικήματα και να τον αθωώσουν για 4 κατηγορίες.

Πηγή: Metro

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε