Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Τραγικό τέλος για 27χρονη καλλονή μετά από καυγά με τον φίλο της: “Σανίδωσε” το αυτοκίνητο και συγκρούστηκε σε γέφυρα

Τραγικό τέλος για 27χρονη καλλονή μετά από καυγά με τον φίλο της: “Σανίδωσε” το αυτοκίνητο και συγκρούστηκε σε γέφυρα

Ακαριαίος ήταν ο θάνατος της 27χρονης καλλονής Bonnie Hiller που έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της στο Kelvedon στο Essex.

Η βασίλισσα ομορφιάς έτρεχε με 180 χλμ/ώρα, ενώ είχε αναπτύξει και ταχύτητες μεγαλύτερες των 193 χιλιομέτρων πριν από το τροχαίο που της στοίχισε τη ζωή.

Ο συντετριμμένος πατέρας της Paul ισχυρίστηκε πως η κόρη του είχε αυξήσει ταχύτητα μετά από άγριο καυγά με τον φίλο της.

“Οι άνθρωποι που τη γνώριζαν ήξεραν ότι δεν έτρεχε και πως ήταν προσεκτική οδηγός. Είχε έναν άγριο καυγά. Κάτι την τρέλανε”.

Η μάρτυρας Kelly Windard ανέφερε ότι η Mercedes έτρεχε πολύ και τράβηξε την προσοχή της. “Οδηγώ ένα Vectra και όταν με προσπέρασε τραντάχτηκε το αυτοκίνητό μου”.

“Το πρώτο πράγμα που είδα ήταν τα συντρίμμια. Υπάρχε ένα ελαστικό και ο κινητήρας αρκετά μακριά από ό,τι είχε απομείνει από το αυτοκίνητο που καιγόταν”, σημείωσε ο μάρτυρας Louise Pepper.

O Duncan Thurlwell που ερεύνησε το σημείο του δυστυχήματος εκτίμησε ότι έτρεχε με 178 χλμ/ώρα και η 27χρονη έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου σε μια στροφή.

Από τη σφοδρή σύγκρουση, σκίστηκε η ζώνη της 27χρονης, που είχε στεφθεί Miss Colchester και Miss East Anglia το 2009, και εκτοξεύτηκε από το παρμπρίζ.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε