Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Τραγωδία σε παραλία της Πορτογαλίας! Νεκροί λουόμενοι από αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους

ΦΩΤΟ TWITTER
ΦΩΤΟ TWITTER

– Ελαφρύ αεροσκάφος έκανε αναγκαστική προσγείωση στην παραλία Σάο Ζοάο ντε Καπαρίκα κοντά στην Λισαβόνα
– Ένας άνδρας και ένα παιδί έχασαν τη ζωή τους
– Φωτογραφίες από το σημείο της τραγωδίας
 

Τουλάχιστον δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ένας άνδρας 50 ετών και ένα κοριτσάκι 8 ετών, ενώ έκαναν ηλιοθεραπεία στην παραλία Σάο Ζοάο ντε Καπαρίκα της Almada, βορειοδυτικά της Λισαβόνας, όταν ένα αεροσκάφος έκανε αναγκαστική προσγείωση.

Η ιστοσελίδα 20minutos μεταδίδει πως το αεροσκάφος συνέθλιψε τα πόδια του 50χρονου, ενώ το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει για την 8χρονη ότι βρισκόταν στην παραλία με τους γονείς της, οι οποίοι είναι καλά στην υγεία τους.

Από την πλευρά της, η globo επικαλούμενη τις “Expresso” και “Jornal de Notícias” μεταδίδει πως τα θύματα είναι ένας άνδρας 30-35 ετών και ένα κορίτσι 5 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, στο αεροπλάνο -που έκανε την αναγκαστική προσγείωση και ανήκει στην κατηγορία των ελαφριών αεροσκαφών- επέβαιναν δύο άτομα. 

«Οι δύο κυβερνήτες του αεροσκάφους δεν τραυματίστηκαν και αυτή τη στιγμή ανακρίνονται από τις αρχές», δήλωσε ένας εκπρόσωπος Τύπου της ακτοφυλακής, ο Πέντρο Κοέλιο Ντίας.

Αυτόπτης μάρτυρας αναφέρει πως οι λουόμενοι είδαν το αεροσκάφος να πετά πολύ χαμηλά πάνω από την παραλία και στη συνέχεια να προσγειώνεται ξαφνικά πάνω στον κόσμο.  

Άλλος αυτόπτης μάρτυρας αναφέρει πως επικράτησε πανικός και κάποιοι λουόμενοι βούτηξαν στη θάλασσα για να σωθούν.

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε