Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Τραμπ: “Στολίστηκε” στα χακί και “κάλυψε” τον υπουργό Δικαιοσύνης [pics, vid]

Τραμπ: “Στολίστηκε” στα χακί και “κάλυψε” τον υπουργό Δικαιοσύνης [pics, vid]

Μία ιδιαίτερη εμφάνιση έκανε σήμερα (02.03.2017) ο Ντόναλντ Τραμπ. Ο Αμερικανός Πρόεδρος φόρεσε το τζακετ του αμερικανικού στρατού και παρόμοιο τζόκευ καπέλον για να επισκεφτεί τις ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ! Δείτε φωτογραφίες αλλά και βίντεο από την… “υπέροχη” εμφάνιση του Τραμπ.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ μιλώντας σε δημοσιογράφους, ξεκαθάρισε ότι εμπιστεύεται πλήρως τον υπουργό Δικαιοσύνης Τζεφ Σέσιονς, ο οποίος έχει βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα για τις επαφές που είχε πέρσι με τον πρεσβευτή της Ρωσίας στην Ουάσινγκτον.

Ο Αμερικανός πρόεδρος έκανε αυτό το σχόλιο ενώ ετοιμαζόταν να εκφωνήσει μια ομιλία σχετική με την αύξηση των αμυντικών δαπανών που έχει προτείνει, πάνω στο αεροπλανοφόρο Gerarld R. Ford.

Ανοιχτή γραμμή με Μόσχα! Νέο σκάνδαλο για την κυβέρνηση Τραμπ

Ο Τραμπ πρόσθεσε ότι ο ίδιος δεν πιστεύει ότι ο Σέσιονς θα έπρεπε να αυτοεξαιρεθεί από την έρευνα που διεξάγεται για την ανάμιξη της Ρωσίας στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές.

Αναφερόμενος στην κατάθεση που είχε δώσει ο Σέσιονς στο Κογκρέσο όταν εξεταζόταν η υποψηφιότητά του για το υπουργείο Δικαιοσύνης, ο πρόεδρος των ΗΠΑ είπε ότι ήταν “ειλικρινής”. Κάτι που σημαίνει ότι ο Τραμπ γνώριζε για τις επαφές του πριν τον “βάλει” στην κυβέρνηση του.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε