Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Τρεις νεκροί και έξι τραυματίες από πολύωρη καταδίωξη υπόπτων!

Η φωτογραφία είναι μετά το τέλος της καταδίωξης. Η εικόνα τα λέει όλα. ΦΩΤΟ REUTERS
Νεκρούς και τραυματίες άφησε μια πολύωρη καταδίωξη υπόπτων για φόνο στην πόλη Τιάν. Αστυνομικοί και δολοφόνοι έριχναν βροχή τις σφαίρες ανάμεσα σε ανυποψίαστους πολίτες.

Τρεις αστυνομικοί σκοτώθηκαν και έξι άνθρωποι, ανάμεσά τους δύο πολίτες, τραυματίστηκαν στην διάρκεια ανταλλαγής πυροβολισμών με δύο υπόπτους για φόνο στην πόλη Τιάν, στο ανατολικό τμήμα της Κίνας.
 
Τα εγκλήματα με τη χρήση πυροβόλων όπλων είναι αρκετά σπάνια στην Κίνα, κυρίως λόγω του αυστηρού νομοθετικού πλαισίου στη χώρα, το οποίο απαγορεύει την οπλουργία, την οπλοκατοχή, την ενοικίαση και την πώληση όπλων και πυρομαχικών σε άτομα και σε νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου.
 
Ένας από τους υπόπτους συνελήφθη ενώ ο δεύτερος αυτοπυροβολήθηκε στην διάρκεια του επεισοδίου, που εκτυλίχτηκε χθες Τρίτη, ανέφερε η εφημερίδα Ημερησία της Κίνας επικαλούμενη την αστυνομία.
 
Οι άνδρες, οπλισμένοι με ένα χειροποίητο πιστόλι και μια καραμπίνα, τραυμάτισαν πέντε αστυνομικούς, δύο άνδρες ενός βοηθητικού σώματος και δύο πολίτες. Οι τρεις αστυνομικοί υπέκυψαν στα τραύματά τους σε νοσοκομείο.
 
Οι ύποπτοι είχαν επιχειρήσει να διαφύγουν καταλαμβάνοντας κατά σειρά τέσσερα οχήματα πριν τους σταματήσουν αστυνομικοί πέφτοντας με περιπολικό πάνω στο όχημά τους.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε