Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Τρία αδέλφια στην Σικελία έπαθαν έμφραγμα την ίδια μέρα!

Οι δυο από τους τρείς πέθαναν και μάλιστα δεν ήταν στο ίδιο μέρος όταν έπαθαν το κακό. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Τρία αδέλφια στη Σικελία υπέστησαν έμφραγμα την ίδια ημέρα και τα δυο πέθαναν, ενώ ο τρίτος, ο οποίος βρισκόταν σε νοσοκομείο για να επισκεφθεί την άρρωστη μητέρα τους, επέζησε.

Σύμφωνα με την Corriere della Sera, ο 45χρονος Γκουίντο, πατέρας δυο παιδιών, έκανε πικ-νικ με την οικογένειά του σε πευκώνα, στις πλαγιές της Αίτνας όταν την ώρα του γεύματος αισθάνθηκε ένα πόνο στο στήθος και έπεσε νεκρός.

Ο μεγαλύτερος αδελφός του Αλμπέρτο, πατέρας τριών παιδιών ειδοποιήθηκε από συγγενείς και έφθασε στην περιοχή.
Στη θέα του νεκρού αδελφού του άρχισε να ουρλιάζει και να κλαίει. Η καρδιά του δεν άντεξε. Υπέστη καρδιακή προσβολή και πέθανε.

Ο τρίτος αδελφός, ο Σαλβατόρε, ήταν πιο τυχερός αφού βρισκόταν την ίδια ημέρα σε νοσοκομείο στην Κατάνια για να επισκεφθεί τη μητέρα τους όταν υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο. Μεταφέρθηκε αμέσως στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου όπου οι γιατροί κατάφεραν να τον σώσουν την τελευταία στιγμή.

Το περιστατικό θεωρείται ιδιαίτερα ασυνήθιστο και όπως δήλωσε γιατρός στο ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων Ansa, πιθανότατα να υπάρχει κάποιο γενετικό πρόβλημα στην οικογένεια, το οποίο πρέπει να μελετηθεί.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Il Giornale della Sicilia, η οικογένεια Γκαροφάλο είναι πολυμελής καθώς εκτός από τους τρεις αδελφούς υπάρχουν και επτά αδελφές.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε