Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Τρόμος σε πάρτι Halloween! Άνδρας ντυμένος… Άγιος Βασίλης, άνοιξε πυρ

πάρτι Halloween Άγιος Βασίλης

Πανικός σε πάρτι Halloween στο Όστιν των ΗΠΑ. Άνδρας που είχε ντυθεί… Άγιος Βασίλης άνοιξε πυρ και τραυμάτισε τέσσερις ανθρώπους.

Όλα έγιναν κατά τη διάρκεια πάρτι Halloween. Ο δράστης… “Άγιος Βασίλης” συνελήφθη σε κοντινό σπίτι, χωρίς να προβάλει αντίσταση. Τα κίνητρά του παραμένουν άγνωστα.

Οι τραυματίες

Από τα πυρά του “Άγιου Βασίλη” τραυματίστηκαν τέσσερις άνθρωποι. Οι τρεις, σύμφωνα με τις αρχές του Όστιν, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Ο τέταρτος αρνήθηκε να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Δυο από τους τραυματίες νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση. Ο τρίτος είναι σοβαρά, αλλά χωρίς να απειλείται η ζωή του.

Τον ήξεραν

Ο δράστης ήταν γνωστός των θυμάτων σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό KXAN. Η αστυνομία ερευνά τώρα αν ο “Άγιος Βασίλης” ήταν καλεσμένος στο πάρτι ή όχι.

Λίγο αφού άνοιξε πυρ και σκόρπισε τον τρόμο, ο δράστης έφυγε από το σημείο. Όλα έγιναν στις 18:15 το απόγευμα της Κυριακής (29.10.2017). Ενώ η αστυνομία κατευθυνόταν στο σημείο όπου υπήρχαν αναφορές για πυροβολισμούς, δέχτηκε μια ακόμα πληροφορία.

Το δράστης είχε κρυφτεί σε σπίτι στον ίδιο δρόμο με εκείνο όπου γινόταν το πάρτι για το Halloween. Τον συνέλαβαν χωρίς να προβάλει αντίσταση.

Πηγή: NBC

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις