Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Τρόμος στο Έντμοντον! Φορτηγό χτύπησε περιπολικό, επιχείρησε να παρασύρει πεζούς!

Φωτογραφία twitter @ZoeHTodd

Ένα περιστατικό που φέρνει στο μυαλό τις τρομοκρατικές επιθέσεις σε Νίκαια, Βερολίνο και Βαρκελώνη. Φορτηγό, αφού χτύπησε περιπολικό, προσπάθησε να παρασύρει πεζούς. Όλα έγιναν στο Έντμοντον του Καναδά.

Συναγερμός στο Έντμοντον του Καναδά, όταν φορτηγό επιχείρησε να πέσει πάνω σε περιπολικό και κατά τη διάρκεια της καταδίωξης! Τουλάχιστον πέντε άνθρωποι τραυματίστηκαν.

Η ταυτότητα του άνδρα που οδηγούσε το φορτηγό παραμένει άγνωστη. Ο άνδρας αρχικά επιτέθηκε με μαχαίρι σε έναν αστυνομικό.

Σύμφωνα με το κανάλι CTV, μετά την επίθεση με το μαχαίρι, ξεκίνησε καταδίωξη. Κατά τη διάρκεια αυτής, το φορτηγό παραλίγο να πέσει πάνω σε πεζούς. Την τελευταία στιγμή, όμως, ανατράπηκε.

Τρομοκρατική επίθεση

Η αστυνομία έκανε γνωστό πως στο φορτηγό βρέθηκε μια σημαία του ISIS. Ο αρχηγός της αστυνομίας του Έντμοντον παραδέχτηκε ότι η έρευνα που γίνεται αφορά σε τρομοκρατική επίθεση.

Ο Ροντ Νεκτ δήλωσε ότι οι αστυνομικοί σταμάτησαν ένα αυτοκίνητο για έλεγχο. Ο ύποπτος επιχείρησε να διαφύγει και ξεκίνησε η καταδίωξη. Ο οδηγός του φορτηγού προσπάθησε να το ρίξει πάνω σε πεζούς.

Πέντε άνθρωποι τραυματίστηκαν και νοσηλεύονται. Ο ένας από τους τραυματίες είναι ο αστυνομικός που δέχτηκε την επίθεση με μαχαίρι.

Πηγή: sputniknews.com

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις