Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Τρόμος στον αέρα! Έπεσαν οι μάσκες – Προσεύχονταν οι επιβάτες [vids]

Τρόμος στον αέρα! Έπεσαν οι μάσκες – Προσεύχονταν οι επιβάτες [vids]

Εφιαλτική πτήση για δεκάδες επιβάτες, με τον πιλότο της Titan Airways να πραγματοποιεί αναγκαστική προσγείωση στο Άμστερνταμ.

Αρκετοί ήταν οι επιβάτες που άρχισαν να προσεύχονται μαζί όταν η πτήση τους από το Λονδίνο πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στο Άμστερνταμ. Το Boeing 767 έχασε πίεση στην καμπίνα με αποτέλεσμα οι επιβάτες να χρειαστεί να φορέσουν τις μάσκες οξυγόνου ενώ ο πιλότος πραγματοποιούσε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο Schipol.

Η πτήση από το Λονδίνο είχε προορισμό στο Rzeszow στην Πολωνία όπου πιστεύεται ότι οι Εβραίοι επιβάτες είχαν προγραμματίσει προσκύνημα. Στο βίντεο μέσα από την τρομακτική πτήση φαίνονται οι επιβάτες να διαβάζουν προσευχή και να ψάλλουν το Ani Ma’amin.

“Δεν τραυματίστηκε κανείς από τους επιβάτες και το πλήρωμα αλλά όταν το αεροπλάνο προσγειώθηκε τους περίμεναν οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης για προληπτικούς λόγους. Ενώ τέτοια γεγονότα είναι σπάνια, το πλήρωμα της Titan Airways υποβάλλεται σε τακτική αυστηρή εκπαίδευση σύμφωνα με τους κανονισμούς για να εξασφαλιστεί ότι διαχειρίζονται τέτοιες καταστάσεις με επιτυχία”, τόνισε εκπρόσωπος της εταιρείας.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε