Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Τζιχαντιστές αποκεφάλισαν στρατιώτη μπροστά στα μάτια παιδιών

Τζιχαντιστές αποκεφάλισαν στρατιώτη μπροστά στα μάτια παιδιών

Μια ακόμη στιγμή φρίκης που εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια μικρών παιδιών. Τζιχαντιστές μέλη του Ισλαμικού Κράτους αποκεφάλισαν έναν Λίβυο στρατιώτη για “εκπαιδευτικούς σκοπούς”. ΠΡΟΣΟΧΗ! ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ!

Κι αν αυτή η εικόνα είναι φρικιαστική, υπάρχει ακόμη χειρότερο: τα παιδιά δεν αντιδρούν καθόλου. Μένουν να κοιτούν όσα γίνονται μπροστά στα μάτια τους αλλά δεν αντιδρούν. Καθόλου.

Τα παιδιά που ήταν συγκεντρωμένα έξω από ένα τζαμί στην πόλη Ντέρνα της Λιβύης δεν ξεπερνούν σε ηλικία τα οκτώ χρόνια. Η πόλη βρίσκεται στα χέρια των τζιχαντιστών του ISIS από τον περασμένο Οκτώβριο.

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!

Θύμα ένας Λίβυος στρατιώτης. Το όνομά του ήταν Abdulnabi Shurgawi. Οι σοκαριστικές φωτογραφίες που κάνουν το γύρο του internet δείχνουν τον άτυχο στρατιώτη με την πορτοκαλί φόρμα που φορούν οι αιχμάλωτοι των τζιχαντιστών να είναι στα γόνατα. Τον είχαν νωρίτερα σύρει στην κεντρική πλατεία για να τον αποκεφαλίσουν. Από πάνω του, τζιχαντιστές με τις μαύρες στολές τους.

Σε μια δεύτερη φωτογραφία, ένας άνδρας, με λαδί μαντήλι να του καλύπτει το μισό πρόσωπο, κρατά στα χέρια του το κεφάλι του άτυχου άνδρα. Γύρω του, τα παιδιά κοιτούν λες και ό,τι συμβαίνει είναι απόλυτα φυσιολογικό. Μπροστά στα μάτια των παιδιών, βρίσκεται το άψυχο σώμα του νέου θύματος των τζιχαντιστών.

Η εκτέλεσή του έγινε για “εκπαιδευτικούς σκοπούς”, είπαν τα μέλη του Ισλαμικού Κράτους. Γι’ αυτό επετράπη στα παιδιά να δουν μπροστά στα αθώα μάτια τους έναν άνθρωπο να εκτελείται ως προδότης του Ισλάμ.
Άφησαν να παιδιά να δουν με τα μάτια τους μια δολοφονία για να γίνουν καλοί… τζιχαντιστές.

Πηγή: Daily Mail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε