Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Τζιχαντιστές: Τους κλείδωσαν σε κλουβί και τους έπνιξαν σε πισίνα!

Τζιχαντιστές: Τους κλείδωσαν σε κλουβί και τους έπνιξαν σε πισίνα!

Χίλιους φρικτούς τρόπους να εκτελούν τους αιχμαλώτους τους έχουν βρει οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους. Και το αποδεικνύουν σε νέο, επτάλεπτο video, που έδωσαν στη δημοσιότητα. ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΕΣ

Ξεπερνά και την πιο αρρωστημένη φαντασία. Αιχμάλωτοι των τζιχαντιστών κλείνονται σε ένα κλουβί και τους ρίχνουν σε μια πισίνα για να πνιγούν. Καταγράφουν καρέ καρέ τον μαρτυρικό τους θάνατο. Έχουν ακόμη και υποβρύχια κάμερα που μαγνητοσκοπεί το πως τα θύματα, αλυσοδεμένα και ανήμπορα να αντιδράσουν, χτυπιούνται μέσα στο νερό, λίγο πριν λιποθυμήσουν.

Το αρρωστημένο video ανέβηκε σε ιστοσελίδα που υποστηρίζει τους τζιχαντιστές. Δείχνει πως το μεταλλικό κλουβί τραβιέται ξανά στην επιφάνεια, με τους πέντε νεκρούς άνδρες τον έναν πάνω στον άλλο.
Τα θύματα κατηγορήθηκαν ως κατάσκοποι και εκτελέστηκαν με αυτό τον τρόπο. Πιστεύεται ότι το video έχει τραβηχτεί στη Μοσούλη του Ιράκ.




Αυτός όμως δεν είναι ο μοναδικός τρόπος που έχουν σκεφτεί οι τζιχαντιστές για να εκτελούν τα θύματά τους.

Σε άλλο σημείο του video, έχει κλείσει άνδρες σε ένα αυτοκίνητο και από μακριά, ένας μαχητής, ρίχνει ρουκέτα και το ανατινάζει.





Υπάρχει και συνέχεια: στην τρίτη μαζική εκτέλεση, οι αιχμάλωτοι είναι δεμένοι μεταξύ τους με εκρηκτικά, τα οποία πυροδοτούν οι τζιχαντιστές!



Όλες οι εκτελέσεις έχουν καταγραφεί από υπερσύγχρονες κάμερες HD. Και σε καμία δεν υπάρχει φυσική επαφή των θυτών με τα θύματα.

Πηγή: Daily Mail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε