Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Τζολί και Πιτ στο Σεράγιεβο για το ντεμπούτο της ταινίας που σκηνοθετεί η ίδια

Η διάσημη ηθοποιός του Χόλυγουντ Αντζελίνα Τζολί έφθασε στο Σαράγιεβο μετά του συζύγου της Μπραντ Πιτ προκειμένου να παραστεί το βράδυ στο ολυμπιακό στάδιο Ζέτρα όπου και θα γίνει η πρώτη επίσημη προβολή του σκηνοθετικού της ντεμπούτου. Η διάσημη ηθοποιός σκηνοθέτησε την ταινία «Στη χώρα του αίματος και του μελιού».

Η πρώτη ταινία που φέρει σκηνοθετικά την υπογραφή της Αντζελίνα Τζολί έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη. Πριν από την πρεμιέρα η ηθοποιός δώρισε 2100 εισιτήρια για την κλειστή προβολή, η οποία διοργανώνεται μόνο για οργανώσεις θυμάτων του πολέμου στη Βοσνία.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, η Αντζελίνα Τζολί επέλεξε το ξενοδοχείο «Εβρόπα»για τη διαμονή της στο Σαράγεβο, όπου έχει κάνει κράτηση 30 δωματίων.

Το υπουργείο Εσωτερικών του καντονιού του Σαράγιεβο ενίσχυσε τα μέτρα στο ανώτατο επίπεδο ασφάλειας λόγω της άφιξης της διάσημης ηθοποιού και της πρεμιέρας της ταινίας της στην πρωτεύουσα της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης,

Την πρεμιέρα θα παρακολουθήσουν εκπρόσωποι των σημαντικότερων περιφερειακών και διεθνών ΜΜΕ και θα παραστούν οι ηθοποιοί και το τεχνικό προσωπικό της ταινίας.

Η ταινία, που προβλήθηκε στο Σαράγεβο για μία εβδομάδα τον περασμένο Δεκέμβριο, είναι η ιστορία αγάπης ενός Σέρβου και μιας Μουσουλμάνας που συναντώνται και ερωτεύονται πριν από τον πόλεμο και όταν αρχίζουν οι συγκρούσεις βρίσκονται σε αντίπαλα στρατόπεδα.

Ο Ντάνιελ (Γκόραν Κόστιτς) είναι Σέρβος της Βοσνίας, αστυνομικός και η Άιλα (Ζάνα Μαριάνοβιτς) Μουσουλμάνα καλλιτέχνης.

Όπως έγινε γνωστό, η Αντζελίνα Τζολί κατά την παραμονή της στο Σαράγεβο θα επισκεφθεί την Ολυμπιακή Επιτροπή της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης και το Ολυμπιακό Μουσείο.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε