Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Β. Πούτιν: “Δεν είμαι τόσο σκληρός και αγαπώ πολύ τα κορίτσια”

Β. Πούτιν: “Δεν είμαι τόσο σκληρός και αγαπώ πολύ τα κορίτσια”

Ο ρώσος πρωθυπουργός Βλαντίμιρ Πούτιν εμπιστεύτηκε σε συνέντευξή του στη βρετανίδα τοπ μόντελ Ναόμι Κάμπελ ότι γνωρίζει ανθρώπους πολύ πιό σκληρούς από τον ίδιο στη Ρωσία

 ενώ έπλεξε το εγκώμιο στις φοιτήτριες που πόζαραν γυμνές σε ημερολόγιο που εκδόθηκε με αφορμή τα γενέθλιά του.

“Δεν είναι σκληρός” δήλωσε ο κ. Πούτιν αναφερόμενος σε μια μπαλάντα που έγραψε ο ίδιος όταν πήγαινε σε μια συγκέντρωση των φίλων της μοτοσυκλέτας Χάρλεϊ-Ντέιβινσον στην Ουκρανία πέρσι το καλοκαίρι.

“Αυτοί οι τύποι εκεί είναι σκληροί όχι εγώ” πρόσθεσε ο πιό ισχυρός άνδρας της Ρωσίας σε συνέντευξή του στο αγγλικό λάιφ-στάιλ περιοδικό GQ που θα κυκλοφορήσει αυτή την εβδομάδα.

Η Ναόμι Κάμπελ συναντήθηκε με τον κ. Πούτιν σε διεθνή σύνοδο με θέμα την προστασία των τίγρεων που έγινε το Νοέμβριο στην Αγία Πετρούπολη.

Στην ερώτηση για τη δημοσιοποίηση στη Ρωσία τον περασμένο Οκτώβριο του επίμαχου ερωτικού ημερολογίου όπου φιγουράρουν γυμνές δώδεκα όμορφες φοιτήτριες προς τιμή των 58ων γενεθλίων του, ο κ. Πούτιν δήλωσε πραγματικά ενθουσιασμένος από την υπόθεση αυτή.

“Αγαπώ πολύ τα κορίτσια είναι πολύ όμορφα” σχολίασε ο κ. Πούτιν που χιαρέτισε το κουράγιο τους να γυμνωθούν σε μια χώρα όπως είναι η Ρωσία, όπου είθισται να σχολιάζονται “όλοι οι άνδρες της εξουσίας που είναι μοντέρνοι”.

“Τα κορίτσια του ερωτικού ημερολόγιου δεν φοβήθηκαν τίποτε. Παρόλο που είναι φοιτήτριες δημοσιογραφίας και γνωρίζουν από σχόλια, δεν τις ένοιαξε τι θα πεί ο κόσμος που ξεγυμνώθηκαν” πρόσθεσε γελώντας ο κ. Πούτιν.

Ο κ. Πούτιν δέχτηκε να μιλήσει στη Ναόμι Κάμπελ, ο συνοδός της οποίας είναι τα τελευταία χρόνια ο ισχυρός ρώσος επιχειρηματίας Βλάντισλαβ Ντορόνιν, γιατί την συμπάθησε επειδή τάχθηκε υπέρ της σωτηρίας των τίγρεων και ήταν ενεργό μέλος της οργάνωσης της συνόδου στην Αγία Πετρούπολη.

Η συνέντευξη με τον Βλαντίμιρ Πούτιν ήταν η δεύτερη που πήρε το μοντέλο για λογαριασμό του περιοδικού. Η πρώτη της συνέντευξη με τους ισχυρούς του κόσμου ήταν με τον φίλο του κ. Πούτιν πρόεδρο της Βενεζουέλας, Ούγκο Τσάβες.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε