Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Βαλερί Τριερβελέρ: Κομψή και σέξι όσο έπρεπε!

Βαλερί Τριερβελέρ: Κομψή και σέξι όσο έπρεπε!

Φορώντας ένα μαύρο σιφόν φόρεμα και ένα λευκό μαντώ η νεα Πρώτη Κυρία της Γαλλίας έδωσε χθες μαθήματα κομψότητας, ενώ σε αντίθεση με τον Πρόεδρο που του πήγαν όλα στραβά, ακόμα και ο άνεμος ήταν μαζί της…

Η στιγμή που η κα Βαλερί Τριερβελέρ έφθανε στο Μέγαρο των Ηλυσίων για την ορκωμοσία του συντρόφου της φύσηξε ένα απαλό παρισινό αεράκι που ανασήκωσε όσο έπρεπε το φόρεμά της αποκαλύπτοντας τον καλοσχηματισμένο μηρό της. To θέμα αλλά και το θέαμα φιλοξενείται σε ΜΜΕ σε όλο τον κόσμο και μάλιστα γίνεται και η σύγκριση με την πρώην Πρώτη Κυρία, Κάρλα Μπρούνι η οποία στην ορκωμοσία εμφανίστηκε ντυμένη σα να “ετοιμαζόταν για να πάει σουπερ μάρκετ”, όπως έγραψαν κάποιοι κακεντρεχείς….

Δεν είναι τυχαίο που κάποιοι αποκαλούν την κα Τριερβελέρ “Η Δούκισσα”.

Γεννήθηκε το 1965 και είναι το 5ο από τα 6 παιδιά του Ζαν Πωλ Μασονό. Ο πατέρας της ήταν κλητήρας και είχε χάσει το ένα του πόδι όταν έπεσε σε νάρκη σε ηλικία 12 ετών το 1944.

“Η ομορφιά της Βαλερί σου κόβει την ανάσα. Είναι ζωντανός άνθρωπος και ευχάριστος,” λέει μια καλή της φίλη.

Ο πατέρας της πέθανε σε ηλικία 53 ετών και η μητέρα της δούλευε ταμίας. Η καταγωγή της όμως δεν είναι τόσο ταπεινή όσο θέλει να φαίνεται. Ο παππούς και ο προπάππος της ήταν ιδιοκτήτες τράπεζας αλλά την έχασαν το 1950 και από τότε τα οικονομικά τους δεν πήγαν προς το καλύτερο.

Η Τριερβελέρ πάντως κατάφερε να σπουδάσει στην Σορβόνη. Παντρεύτηκε τον Φράνκ αλλά κάτι άλλο εκτός από το όνομά του δεν είναι γνωστό. Χώρισαν σε μικρό χρονικό διάστημα.

Το 1988, γνωρίστηκε με τον Ολάντ. Τότε εκείνος δίδασκε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο του Παρισιού. Εκείνη, ανερχόμενη πολιτική ρεπόρτερ λίγο πριν μεταπηδήσει στο περίφημο Paris Match.

Τότε, ακόμα ο Ολάντ ήταν μαζί με την Σεγκολέν Ρουαγιάλ. Εντωμεταξύ η Βαλερί γνώρισε, ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε με τον όμορφο Ντενις Τριερβελερ. Μαζί έκαναν 3 γιούς και εργάζονται ακόμα μαζί στο Paris Match.

Ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο πότε η Βαλερί και ο Φρανσουά ερωτεύτηκαν ο ένας τον άλλο.

Επίσημα θεωρούνται ζευγάρι από το 2005, όμως πολλοί υποστηρίζουν ότι αυτή η σχέση ξεκίνησε πολύ πιο πριν.

Η Σεγκολέν δεν θα συγχωρέσει λένε πάντως στον Ολάντ, ότι όταν ήταν στο απόγειο της προεκλογικής της εκστρατείας, το 2007 απέναντι στο Νικολά Σαρκοζί την είχε εγκαταλείψει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Ολάντ γνωρίζει την ημερομηνία των ελληνικών εκλογών;

Ο Ζαν Μαρκ Ερό νέος πρωθυπουργός της Γαλλίας

Εποχή Ολάντ στη Γαλλία – Ορκίστηκε ο νέος πρόεδρος

Ποιος «μούτζωσε» τον Φρανσουά Ολάντ; ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε