Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

«Βαρέθηκε» και ξεφορτώθηκε τα παιδιά της πετώντας τα από τον 15ο όροφο!

«Βαρέθηκε» και ξεφορτώθηκε τα παιδιά της πετώντας τα από τον 15ο όροφο!

Είναι δύσκολο να «συλλάβει» το ανθρώπινο μυαλό κάτι τέτοιο: πως μια μάνα σκοτώνει τα ίδια της τα παιδιά, δυο αγοράκια 4 και 7 ετών.

Η υπόθεση συγκλονίζει τη ρωσική κοινή γνώμη. Μια μητέρα πέταξε τα δυο αγγελούδια της από το 15ο όροφο της πολυκατοικίας όπου έμενε. Τα παιδιά πέθαναν πριν καν προλάβει να έρθει το ασθενοφόρο.

«Βαρέθηκα με τα παιδιά και αποφάσισα να τα ξεφορτωθώ» είπε στους αστυνομικούς που τη συνέλαβαν σύμφωνα με την ιστοσελίδα Russia Today.

Όλα έγιναν μπροστά στα μάτια των ανυποψίαστων γειτόνων. «Στεκόμουν κοντά στο παράθυρο όταν ξαφνικά άκουσα ένα δυνατό θόρυβο είπε η Τατιάνα Γκουμάνιοβα στην εφημερίδα Life News. «Δεν έδωσα σημασία, πίστεψα ότι το παιδί σκόνταψε κι έπεσε. Αλλά τότε, άκουσε και δεύτερο θόρυβο» είπε η γυναίκα που μένει στην ίδια πολυκατοικία με τα θύματα και την οικογένειά τους.

Οι γείτονες έπαθαν ακόμη μεγαλύτερο σοκ όταν βγήκαν και είδαν τα παιδιά μπροστά στην εξώπορτα. Την ίδια στιγμή, έβγαινε και η μητέρα τους από την κεντρική είσοδο. Τη ρώτησαν αν ήταν τα δικά της παιδιά στο έδαφος. Και εκείνη τους απάντησε ψύχραιμα: «ναι, δικά μου είναι. Εγώ τα πέταξα».

Η παιδοκτόνος έμεινε ψύχραιμη μέχρι που έφτασε η αστυνομία. Τότε, προσπάθησε να αντισταθεί της σύλληψης, αλλά δεν τα κατάφερε.
Κατά την ανάκριση συμπεριφερόταν περίεργα, αλλά ήταν ήρεμη. Και έλεγε ότι τα παιδιά της ήταν πια «άγγελοι στον ουρανό», είπε στο Ria Novosti εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Η 30χρονη μητέρα θα μεταφερθεί σε ψυχιατρική κλινική και θα φρουρείται όσο διαρκεί η έρευνα.

Υπάρχουν αναφορές πως προσπάθησε, το έγκλημα να συμπέσει χρονικά με την επιστροφή του συζύγου της είτε από διακοπές είτε από επαγγελματικό ταξίδι.

Τα κίνητρα της παραμένουν άγνωστα. Σύμφωνα με τον Τύπο υπάρχουν δυο σενάρια: το ένα λέει πως σκότωσε τα παιδιά για να εκδικηθεί τον άντρα της, που πίστευε πως είχε εξωσυζυγική σχέση. Το δεύτερο πως έριξε τα παιδιά στο κενό γιατί το ζευγάρι αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πατέρας δολοφόνησε τρία από τα παιδιά του και μετά αυτοκτόνησε

Ομολογία μάνας που σοκάρει: Έτσι σκότωσα τα παιδιά μου

Φωτογραφία που ΣΟΚΑΡΕΙ: Η Κίνα σκοτώνει τα παιδιά της

Την έκοψε κομματάκια μπροστά στα έξι παιδιά τους!

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε