Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Βαρκελώνη: Αγωνία για τον 7χρονο που αγνοείται! Η σοκαριστική φωτογραφία που κυκλοφορεί

Βαρκελώνη: Αγωνία για τον 7χρονο που αγνοείται! Η σοκαριστική φωτογραφία που κυκλοφορεί

Σχεδόν δυο μέρες μετά από την τρομοκρατική επίθεση στη Βαρκελώνη και ο 7χρονος Julian Cadman συνεχίζει να αγνοείται. Ο μικρούλης “έκανε το λάθος” να περπατάει με την μητέρα του στον κεντρικό δρόμο Las Ramblas όταν οι μακελάρηδες με το λευκό βαν σκόρπισαν τον θάνατο.

Η μητέρα του νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο ενώ η οικογένεια του περνάει δύσκολες ώρες. Με posts στα Social Media προσπαθούν να εντοπίσουν το αγοράκι, με την ελπίδα ότι είναι ζωντανό. Σήμερα (19.08.2017) κυκλοφόρησε στα ισπανικά Μέσα ότι το αγοράκι από την Αυστραλία βρέθηκε σε νοσοκομείο της Ισπανίας. 

Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα, η αστυνομία διέψευσε την είδηση, τονίζοντας πως δεν υπάρχουν νέα για το αγοράκι. Την ίδια ώρα, στο φως της δημοσιότητας  βγήκε η τελευταία φωτογραφία του Julian πριν από το αιματοκύλισμα των Τζιχαντιστών. Το παιδάκι πόζαρε ανέμελο και χαμογελαστό, καθώς περνούσε χρόνο με την μαμά του κατά την διάρκεια των διακοπών τους στη Βαρκελώνη. 

Η φωτογραφία σοκ

Τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου κάνουν κάποιες σοκαριστικές φωτογραφίες από την ημέρα του μακελειού. Σύμφωνα με τους παρατηρητικούς χρήστες των social media, σε αυτές φαίνεται η σορός του παιδιού.

 

Την ημέρα που έγινε η τρομοκρατική επίθεση ο 7χρονος φορούσε ένα λευκό πουκάμισο και τζιν βερμούδα. Στα βίντεο με τις σκληρές εικόνες φαίνεται ένα παιδάκι αναίσθητο στους δρόμους που μοιάζει να είναι νεκρό και φοράει ρούχα στα ίδια χρώματα με το εξαφανισμένο αγοράκι. Οι χρήστες άρχισαν να κάνουν share τις φωτογραφίες και να υποστηρίζουν ότι πρόκειται για τον 7χρονο. Ευτυχώς οι ισχυρισμοί τους δεν έχουν επιβεβαιωθεί. 

Προσοχή το βίντεο περιέχει σκληρές εικόνες

https://www.youtube.com/watch?v=qYtwUAxiVDE

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις