Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Βίασαν 6χρονο κορίτσι στην Ινδία!

Βίασαν 6χρονο κορίτσι στην Ινδία!

Ακόμη ένα φρικιαστικό περιστατικό σοκάρει την Ινδία. Ένα 6χρονο κοριτσάκι απήχθη, βιάστηκε και τα κτήνη που της τα έκαναν όλα αυτά, το εγκατέλειψαν σε δρόμο του Νέου Δελχί.

Είναι ακόμη μια υπόθεση βιασμού που προκαλεί αποτροπιασμό και αγανάκτηση στην ινδική κοινωνία. Δεν αποκλείεται το άτυχο παιδάκι να βιάστηκε από περισσότερους από έναν άνδρες.

Το κορίτσι, από την πόλη Γκούργκαον, εντοπίστηκε από έναν διερχόμενο στην περιοχή Καπασίρα το βράδυ της περασμένης Κυριακής. Το έγκλημα αποκαλύφθηκε την Παρασκευή, όταν πληροφορίες γι’ αυτό μεταδόθηκαν από ΜΜΕ.

«Οι ιατρικές εξετάσεις επιβεβαίωσαν το βιασμό. Το κορίτσι αναρρώνει σε ένα νοσοκομείο», δήλωσε ο Ομ Πράκας, εκπρόσωπος της αστυνομίας.

«Έχουμε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να συλλάβουμε αυτούς που είναι υπεύθυνοι για αυτή τη βάρβαρη πράξη αλλά έχουμε λίγα στοιχεία καθώς το κορίτσι δεν είναι σε θέση να δώσει κατάθεση αφού έχει υποστεί σοκ», πρόσθεσε ο ίδιος.

Η εφημερίδα Times of India έγραψε ότι την τελευταία φορά που είδαν το παιδί, ήταν στο πλευρό ενός άνδρα περίπου 20 ετών και ότι είναι πιθανό να υπέστη βιασμούς από πάνω από έναν άνδρα.

Έχουν αναφερθεί πολλοί βιασμοί μετά τον μοιραίο ομαδικό βιασμό μιας 23χρονης φοιτήτριας μέσα σε ένα λεωφορείο στο Νέο Δελχί.

Η επίθεση εκείνη είχε πυροδοτήσει βίαιες διαδηλώσεις και απαιτήσεις να υπάρξει προστασία για τις γυναίκες κι αυστηρότερο νομικό πλαίσιο εναντίον των βιασμών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ινδία: Άρχισε η δίκη για τον βιασμό της φοιτήτριας – Δηλώνουν αθώοι

«Το όνομά της ήταν Τζότι» – Συγκλονίζει ο πατέρας της Ινδής φοιτήτριας

Δυο από τους βιαστές της Ινδής φοιτήτριας θα δηλώσουν αθώοι!

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε