Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Βίασε την κοπέλα του εκατοντάδες φορές στον ύπνο της

Βίασε την κοπέλα του εκατοντάδες φορές στον ύπνο της

Στο δικαστήριο εμφανίστηκε ο 35χρονος Lawrence Barilli. Κατηγορείται πως βίασε την κοπέλα του εκατοντάδες φορές στον ύπνο της.

Ο Lawrence Barilli κατηγορείται πως βίασε και κακοποίησε σεξουαλικά την κοπέλα του πάνω από 200 φορές. Ο ίδιος όμως ισχυρίζεται πως είναι αθώος επειδή πάσχει από sexsomnia. Είπε μάλιστα στην κοπέλα μέσα στο Ανώτατο Δικαστήριο στη Γλασκώβη πως η κατάστασή του τον έκανε να της επιτίθεται ενώ κοιμόταν.

Η γυναίκα είπε στους δικαστές πως τέτοια περιστατικά έγιναν εκατοντάδες φορές. Όταν του μίλησε εκείνος της έλεγε ότι δεν θυμόταν τίποτα. “Έλεγε ότι είναι sexsomnia. Ξυπνούσα και τον έβρισκα να κάνει σεξ μαζί μου”.

Η δίκη του 35χρονου ξεκίνησε τη Δευτέρα καθώς κατηγορείται για επιθέσεις και βιασμούς της γυναίκας μεταξύ Σεπτεμβρίου 2011 και Οκτωβρίου 2012. “Στην αρχή δεν ήξερα τι να σκεφτώ. Νόμιζα ότι ήταν κάτι για να κάνει πιο πικάντικη τη σχέση μας. Δεν μου άρεσε. Όταν τον ρώτησα τι ήταν αυτό την προηγούμενη νύχτα έκανε σαν να μην καταλαβαίνει. Του είπα για το περιστατικό και είπε ότι δεν το θυμόταν καθόλου”.

Είχε κατηγορηθεί για παρόμοια επίθεση

Υποστήριξε μάλιστα ότι όταν έγινε ξανά ένιωθε ότι δεν μπορούσε να κάνει τίποτα για να τον σταματήσει. Όταν της είπε ότι έχει διαγνωστεί με sexsomnia από τον παθολόγο του, του είπε ότι δεν το είχε ξανακούσε.

“Το έψαξα online. Μου είπε απλά ότι το έχω”. Η γυναίκα νιώθει αναστατωμένη με αυτό που της συνέβη, τονίζοντας ότι έγινε εκατοντάδες φορές. Ο 35χρονος κατηγορείται και για επίθεση και βιασμό μιας ακόμα γυναίκας μεταξύ 2008 και 2010. Ο ίδιος ωστόσο αρνείται τις κατηγορίες.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις