Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Video σοκ! Η στιγμή της συντριβής του ελικοπτέρου στην Κωνσταντινούπολη

Video σοκ! Η στιγμή της συντριβής του ελικοπτέρου στην Κωνσταντινούπολη

Είναι η στιγμή της συντριβής του ελικοπτέρου σε αυτοκινητόδρομο της Κωνσταντινούπολης. Η σοκαριστική στιγμή έχει καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας πρατηρίου βενζίνης που βρίσκεται κοντά στο σημείο της τραγωδίας με τους επτά νεκρούς.

Το video ντοκουμέντο έρχεται στο φως μέσα από τον λογαριασμό στο twitter της Daily Sabah. Η σκιά του μοιραίου ελικοπτέρου φαίνεται στον ουρανό και ακολουθούν η φωτιά από την πρόσκρουση και πυκνός μαύρος καπνός.

Δείτε το video

Νεκροί είναι και οι επτά επιβαίνοντες στο μοιραίο Skorsky 76, που απογειώθηκε στις 11:30 σήμερα το πρωί από το αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης και έπεσε δίπλα στον αυτοκινητόδρομο Ε5, κοντά σε μεγάλο εκθεσιακό κέντρο.

Το ελικόπτερο, συνετρίβη στις 11:21 το πρωί της Παρασκευής (10.03.2017) λίγο μετά την απογείωση του. Είχε προορισμό τις εγκαταστάσεις της εταιρίας στη βορειοδυτική επαρχία Bilecek, για μια προγραμματισμένη για τις 12:00 συνάντηση.

Μετέφερε ένα στέλεχος του τουρκικού ομίλου φαρμακευτικών και οικιακών προϊόντων Eczacibasi και τέσσερις Ρώσους, ανάμεσά τους και τον διευθυντή ρωσικών επιχειρήσεων του ομίλου. Τις υπηκοότητες των θυμάτων έκανε γνωστές ο πρόεδρος της εταιρίας.

Συνολικά επτά άνθρωποι επέβαιναν στο ελικόπτερο, περιλαμβανομένων και δύο Τούρκων που ήταν μέλη του πληρώματος.

Οι έρευνες των εμπειρογνωμόνων θα δώσουν τις απαντήσεις για τις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το δυστύχημα.

Οι εικόνες από το σημείο της συντριβής είναι πραγματικά συγκλονιστικές. Παντού συντρίμμια και αποκαΐδια. Βίντεο που κατέγραψε οδηγός που έτυχε να περνάει από το σημείο και ανέβασε το Al Jazeera στο λογαριασμό του στο twitter αποτυπώνει πλήρως το μέγεθος της καταστροφής.

Νωρίτερα το τηλεοπτικό δίκτυο NTV μετέδωσε πως ελικόπτερο συνετρίβη σε τουρκικό αυτοκινητόδρομο αφού προσέκρουσε σε τηλεοπτικό πύργο σε μια περιοχή έξω από την Κωνσταντινούπολη.

Όλα δείχνουν ότι το ελικόπτερο πετούσε σε χαμηλό ύψος και προσέκρουσε σε τηλεοπτικό πύργο με αποτέλεσμα ο πιλότος να χάσει τον έλεγχο. Τα σκάφος κατέληξε στον αυτοκινητόδρομο Ε-5 και καταστράφηκε ολοσχερώς. Ο δήμαρχος της Πόλης Καντίρ Τοπμπάς, δήλωσε πως δεν είναι σε θέση να επιβεβαιώσει αυτές τις πληροφορίες.

Πρέπει να σημειωθεί ότι την ώρα εκείνη στην Κωνσταντινούπολη είχε πυκνή ομίχλη.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ και Daily Sabah
Φωτογραφίες: EPA

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε