Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή της συντριβής του αεροσκάφους του Χάρισον Φορντ

Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή της συντριβής του αεροσκάφους του Χάρισον Φορντ

Δύο βίντεο που βγήκαν στο “φως” της δημοσιότητας, απεικονίζουν τις δραματικές στιγμές που το αεροσκάφος του διάσημου ηθοποιού, Χάρισον Φορντ, χάνει ύψος, με τους αυτόπτες μάρτυρες να μην μπορούν να πιστέψουν τις σκηνές που έβλεπαν μπροστά στα μάτια τους.

Τα βίντεο είναι τραβηγμένα σε ένα γήπεδο του γκολφ, κοντά στο σημείο που συνετρίβη το μονοκινητήριο αεροσκάφος που πιλοτάριζε ο πρωταγωνιστής του θρυλικού “Star Wars”.

Οι αυτόπτες μάρτυρες είναι συγκλονισμένοι, κάτι που φαίνεται από τις φωνές τους, όταν κατάλαβαν πως το μικρό αεροσκάφος επρόκειτο να συντριβεί, αφού φώναζαν πως “η μηχανή του έχει πεθάνει”.

Ένας γιατρός, ο κ. Khurana, ο οποίος έτυχε να παίζει γκολφ στο συγκεκριμένο σημείο, δήλωσε στα μέσα ενημέρωσης του Λος Άντζελες, πως εκτός από τις ανησυχίες του για την κατάσταση της υγείας του διάσημου ηθοποιού, δεν μπόρεσε να μην προσέξει την διαρροή καυσίμων του μικρού αεροσκάφους.

Μαζί με άλλους αυτόπτες μάρτυρες έβγαλαν τον Χάρισον Φορντ από τα συντρίμμια του μονοκινητήριου αεροσκάφους, ενώ κάποιοι άλλοι έριχαν χώμα πάνω στο αεροσκάφος ώστε να μην αρπάξει φωτιά.

“Θέλαμε να τον βγάλουμε με ασφάλεια και βλέποντας την διαρροή καυσίμων, είπα σε κάποιους από τους ντόπιους να ρίξουν γρήγορα χώμα για να μην γίνει έκρηξη”, δήλωσε ο κ. Khurana στο CBS News.

Δείτε τα βίντεο από τις δραματικές στιγμές μετά την πτώση του αεροσκάφους του Χάρισον Φορντ:

Πηγή: dailymail.co.uk

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε