Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Βίντεο φρίκη με 84χρονο ιερέα να ασελγεί σε ανήλικα αγόρια

Βίντεο φρίκη με 84χρονο ιερέα να ασελγεί σε ανήλικα αγόρια

Το φρικιαστικό βίντεο που συγκλονίζει ολόκληρη την Βραζιλία προκαλεί μόνο αηδία! Δείτε το βίντεο.

Ένα βίντεο που δείχνει βραζιλιάνο ιερέα ηλικίας 84 χρόνων που ικανοποιείται σεξουαλικά από ένα νεαρό αγόρι της εκκλησιαστικής χορωδίας, που του κάνει στοματικό έρωτα, έχει κυκλοφορήσει παρανόμως στους δρόμους της πόλης Αραπιράκα, όπου έχει δημιουργηθεί σκάνδαλο, όπως γράφει η καθημερινή εφημερίδα Folha του Σάο Πάολο.

Οι αγοραστές του βίντεο που στην πλειοψηφία τους είναι κάτοικοι της πόλης αυτής δήλωσαν ότι είναι εξαιρετικά ανήσυχοι από το γεγονός και φυσικά ντρέπονται για τα χάλια της εκκλησίας.

Το ανατριχιαστικό βίντεο του πορνο-ιερέα

Οι πωλήσεις του βίντεο έχουν φτάσει σε αριθμούς-ρεκόρ αφού όποιοι το πρωτοείδαν έσπευσαν να ενημερώσουν φίλους και γνωστούς να το προμηθευτούν.

Όσο για τον πόρνο-ιερέα Λουίς Μάρκες Μπαρμπόζα, που λειτουργούσε στην πρωτεύουσα του κρατιδίου Αλάγκοας, την Μασέιο, παύτηκε αμέσως από τον τοπικό επίσκοπο Βαλέριο Μπράντα.

Ο επίσκοπος σε ανοικτή επιστολή του προς όλους τους πολίτες δηλώνει ότι είναι εξαιρετικά προσβεβλημένος και σοκαρισμένος από το φρικτό αυτό γεγονός και ζητά εκ μέρους της εκκλησίας ταπεινά συγγνώμη.

Ο πόρνος-ιερέας τέθηκε σε διαθεσιμότητα για 30 ημέρες και κρατείται σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής, ενώ σε ακροαματική διαδικασία παρουσία 26 μαρτύρων και φερόμενων θυμάτων του δεν κατάφερε να πει ούτε μία λέξη όταν προβλήθηκε το επίμαχο βίντεο.

Αμετανόητος πάντως δήλωσε ότι δεν είναι παιδόφιλος, μίλησε για σκευωρία και με αθώο ύφος είπε ότι δεν γνωρίζει τίποτε και μάλιστα εξανέστη γιατί κάποιοι έβαλαν κρυφή κάμερα μέσα στον Οίκο του Θεού, αρνούμενος κατηγορηματικά να αναφερθεί στα αίσχη που ο ίδιος έκανε μέσα στον ιερό Οίκο.

Το βίντεο που το τηλεοπτικό δίκτυο SBT μετέδωσε για λόγους θεαματικότητας προκάλεσε τα αισθήματα όλων των πολιτών στην Βραζιλία, μιας χώρας 190 εκατομμυρίων κατοίκων που στην πλειοψηφία τους (74%) είναι πολύ πιστοί καθολικοί.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε