Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Βιντεοσκόπησε το μακελειό ο Μπρέιβικ; – Ψάχνουν εναγωνίως την κάμερά του

ΦΩΤΟ REUTERS

Μέχρι που θα μπορούσε να φτάνει η αρρωστημένη φαντασία του μακελάρη της Νορβηγίας; Ίσως μέχρι το σημείο να καταγράψει σε κάμερα τη σφαγή της Οτόγια!

Η αστυνομία αναζητά τη βιντεοκάμερα του Μπρέιβικ, με την οποία, σύμφωνα με κάποια μέσα ενημέρωσης, ενδέχεται να μαγνητοσκόπησε το μακελειό της 22ας Ιουλίου.

«Η βιντεοκάμερα είναι κάτι που αναφέρεται στις ανακρίσεις του και στο μανιφέστο που ανέβασε στο διαδίκτυο», δήλωσε ο εισαγγελέας Πάαλ-Φρέντρικ Χιορτ Κράμπι. Ωστόσο, για την ώρα, η κάμερα δεν έχει πέσει στα χέρια των αρχών.

Αρκετά είναι τα μέσα ενημέρωσης που επικαλούμενα μαρτυρίες κάποιων που γλίτωσαν από το μακελειό της Οτόγια, αναφέρουν ότι ο Μπράιβικ μαγνητοσκόπησε τις πράξεις του.

Στο μανιφέστο του μάλιστα ο δράστης της διπλής επίθεσης προτείνει στους αναγνώστες του να χρησιμοποιήσουν μία ψηφιακή κάμερα AEE P80 για «να καταγράψετε την επιχείρησή σας».

Προσθέτει μάλιστα ότι είναι βολικό να στείλει κανείς την κάρτα μνήμης με το ταχυδρομείο σε κάποια εφημερίδα. Μέχρι τώρα καμία εφημερίδα δεν έχει ανακοινώσει ότι έχει λάβει ένα ανάλογο βίντεο από τον Μπρέιβικ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τον θεώρησαν ύποπτο και τον γλίτωσαν από τη σφαγή της Οτόγια

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε