Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Viral ο αστυνομικός! Επική χορογραφία σε αγώνα ποδοσφαίρου [vid]

αστυνομικός

Ο αξιωματικός Jack Taschner έδειξε το άλλο πρόσωπο της αστυνομίας. Με μια επική χορογραφία γκρέμισε το ίντερνετ.

Ήταν βράδυ Παρασκευής και ο αστυνομικός Jack Taschner ανέλαβε να “διευθύνει” τη χορογραφία φιλάθλων στον αγώνα Appleton East – Appleton North. Η χορογραφία που ακολούθησαν και οι φοιτητές στην εξέδρα μιμούνταν έναν τυπικό έλεγχο για υπερβολική ταχύτητα.

Ο αστυνομικός στο Ουισκόνσιν έδειξε τα κόλπα του στους νέους και το βίντεο δεν άργησε φυσικά να γίνει viral. Αρχικά φαίνεται πως θέλει να σταματήσει τη διασκέδαση των νέων που παρακολουθούν ποδοσφαιρικό αγώνα. Γρήγορα ωστόσο αποδεικνύεται πως είναι σκηνοθετημένο.

Αστυνομικός για… Dancing with the stars!

Στιγμές αργότερα παίρνει το “τιμόνι” της χορογραφίας, με τους φοιτητές να ακολουθούν τις χορευτικές κινήσεις του. Μιμούμενος καταδίωξη για υπερβολική ταχύτητα, ο αστυνομικός μετακινείται γρήγορα δεξιά και αριστερά με τη βοήθεια των φοιτητών.

Οι φοιτητές ανταποκρίθηκαν θετικά στην επική χορογραφία, με το βίντεο να έχει πλέον πάνω από 2 εκατομμύρια προβολές στο facebook. Δυστυχώς αυτό ήταν και το μοναδικό θετικό highlight για τους οπαδούς των Appleton East, καθώς η ομάδα τους ηττήθηκε με 49 -7.

https://www.youtube.com/watch?v=KerRt27Qe4Y

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις