Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

“Βλέπουν” το Ιράν πίσω από τη βόμβα με τους 6 νεκρούς Ισραηλινούς στη Βουλγαρία

“Βλέπουν” το Ιράν πίσω από τη βόμβα με τους 6 νεκρούς Ισραηλινούς στη Βουλγαρία

Η βόμβα στο τουριστικό λεωφορείο των Ισραηλινών που σκόρπισε το θάνατο σε 6 άτομα και τραυμάτισε άλλα 32 είναι έργο του Ιράν είπε με σαφέστατο τρόπο ο πρωθυπουργός του Ισραήλ

“Ολες οι ενδείξεις οδηγούν στο Ιράν”, είπε ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου και πρόσθεσε ότι θα υπάρξει απάντηση από τη χώρα του. “Το Ισραήλ θα αντιδράσει δυναμικά ενάντια στον ιρανικό τρόμο” συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

Το Ισραήλ κατηγορεί ανοιχτά το Ιραν για απόπειρες να πλήργούν στόχοι της χώρας σε Ταϊλάνδη, Ινδία, Γεωργία, Κένυα, Κύπρο και αλλού.

“Ακριβώς 18 χρόνια μετά από την έκρηξη στο κέντρο της εβραϊκής κοινότητας στην Αργεντινή ο ιρανικός τρόμος εξακολουθεί να χτυπά αθώους ανθρώπους”, πρόσθεσε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός και έκανε λόγο για τρομοκρατική επίθεση.

Η χθεσινή βομβιστική επίθεση συμπίπτει με την 18η επέτειο από την επίθεση αυτοκτονίας στο κέντρο της κύριας εβραϊκής κοινότητας της Αργεντινής στο Μπουένος Αιρες κατά την οποία είχαν σκοτωθεί 85 άτομα.

Σύμφωνα με το Βούλγαρο υπουργός Εξωτερικών, Νίκολαϊ Μλάντενοφ, η χώρα θα κάνει τα “αδύνατα δυνατά” για να εξιχνιαστεί η υπόθεση.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε