Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Βουλευτής έβλεπε πορνό μέσα στο Κοινοβούλιο

Ήταν από τους βουλευτές που ψήφισαν νόμο ενάντια στην πορνογραφία όμως πιάστηκε στα πράσα να βλέπει πορνό κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της Βουλής….
Ορκισμένος εχθρός της πορνογραφίας, αυτόκλητος υπερασπιστής της σεμνότητας και μουσουλμάνος από τους περισσότερο συντηρητικούς της ινδονησιακής πολιτικής σκηνής, ο βουλευτής Αριφίντο (του ισλαμικού Κόμματος Δικαιοσύνης και Ευημερίας) πιάστηκε στα πράσα να κάνει αυτό ακριβώς το οποίο μετά μανίας καταδίκαζε: να απολαμβάνει την ακολασία της πορνογραφίας. Κι αυτό μάλιστα όχι σε κάποιο ιδιωτικό χώρο της οικίας του αλλά δημοσίως, μέσα στο ίδιο το κοινοβούλιο της χώρας κατά τη διάρκεια συνεδρίασης.

 

 
Όλα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας έπειτα από την προβολή βίντεο (που είχε μαγνητοσκοπήσει κάποιος δημοσιογράφος κρυφά την προηγούμενη εβδομάδα) το οποίο παρουσιάζει τον 55χρονο συντηρητικό πολιτικό να βλέπει «τσόντες» στον υπολογιστή του για αρκετά λεπτά, ενώ οι συνάδελφοί, την ίδια ώρα, συζητούν τα σχέδια για την ανέγερση νέου κοινοβουλίου.
 
Ντροπιασμένος μετά την εν λόγω αποκάλυψη, ο Αριφίντο εξαναγκάστηκε σε παραίτηση. Όσο για το κόμμα του, αυτό δεν παρέλειψε να επαινέσει την «υπεύθυνη» στάση του βουλευτή ο οποίος έδωσε το «καλό παράδειγμα» με την παραίτησή του.
 
 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε