Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Βρέθηκε αγοραστής των Κυπριακών Αερογραμμών;

Βρέθηκε αγοραστής των Κυπριακών Αερογραμμών;

Επιστολή προς τις Κυπριακές Αερογραμμές απέστειλε χθες ο καναδικός κολοσσός Triple Five, ο οποίος είχε ενδιαφερθεί για την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου της εταιρείας.

Ο εκπρόσωπος Τύπου των Κυπριακών Αερογραμμών Κυριάκος Κυριάκου, δήλωσε στο ΡΙΚ ότι το Διοικητικό Συμβούλιο αξιολογεί το περιεχόμενο της επιστολής, σε συνεννόηση με τον κύριο μέτοχο της εταιρείας, που είναι το κυπριακό κράτος.

Υπενθύμισε επίσης ότι στις 4 Μαΐου η Triple Five είχε ενημερώσει γραπτώς την εταιρεία ότι ενδιαφερόταν για αγορά του πλειοψηφικού πακέτου και ζήτησε στοιχεία για την οικονομική κατάσταση των Κυπριακών Αερογραμμών, τα οποία και δόθηκαν. Προφανώς, είπε, η Triple Five διαμόρφωσε την τελική της απάντηση. Ο κ. Κυριάκου ανέφερε ότι μέσα στις επόμενες ώρες θα εκδοθεί ανακοίνωση προς το χρηματιστήριο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Ο Φιλελεύθερος”, ο καναδικός κολοσσός υπέβαλε πρόταση εξαγοράς του 100% των μετοχών των Κυπριακών Αερογραμμών. Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι η πρόταση προβλέπει επίσης ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων και συμφωνία, πριν από τις 30 Σεπτεμβρίου.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε