Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Βρέθηκε η μυστηριώδης γυναίκα που πήδηξε για να σωθεί από τις φλόγες

Πήγε πριν από λίγους μήνες στην Βρετανία για να ζήσει καλύτερη ζωή. Όμως υπολόγισε χωρίς εκείνους που θα της έκαιγαν ότι είχε και δεν είχε στο όνομα μιας “επανάστασης”.

Η Monika Konczyk έγινε γνωστή σε όλο τον κόσμο σαν την γυναίκα που πέφτει στην αγκαλιά του αστυνομικού από το φλεγόμενο διαμέρισμά της στον πρώτο όροφο για να σώσει την ίδια της την ζωή.

Η 32χρονη υπάλληλος καταστήματος από την Πολωνία την ώρα που άρχισαν να την ζυγώνουν οι φλόγες παράλυσε! Την επανέφεραν στην πραγματικότητα οι φωνές της αδερφής της Μπεάτα.

Από την Κυριακή, δημοσιογράφοι στην Βρετανία έψαχναν να βρουν την γυναίκα που η φωτογραφία της έγινε πρωτοσέλιδο σε όλο τον κόσμο.

Είπε σε έναν φίλο της: “‘Ηταν τραγικό! Ήμουν εγκλωβισμένη μέσα στο διαμέρισμά μου και δεν είχα από που να ξεφύγω. Δεν υπήρχε διέξοδος. Νόμιζα οτι θα πεθάνω. Νόμιζα οτι θα καώ ζωντανή.”

Παρά το γεγονός οτι γλύτωσε από θαύμα οι συγγενείς της λένε οτι από εκείνο το βράδυ εμφανίζει σημάδια κατάθλιψης και απομόνωσης.

Πριν γίνουν όλα στάχτη, η Μόνικα έβλεπε τις ταραχές στην τηλεόραση. Της τηλεφώνησε η αδερφή της και της είπε να μην βγεί καθόλου έξω.

Τώρα μένει με την αδερφή της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η … βροχή έσωσε τη Βρετανία

Άνθρωποι της διπλανής πόρτας οι ταραξίες της Αγγλίας – Φυλακίστηκαν δυο άτομα για τα επεισόδια στο Μάντσεστερ – Καλούν σε τζιχάντ μέσω internet

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε