Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Βρέθηκε νεκρός ο ελληνικής καταγωγής εγγονός της Ρίτα Χέιγουορθ

Εδώ ο Ανδρέας Εμπειρίκος με την μητέρα του Πριγκίπισσα Γιασμίν σε φιλανθρωπικό γκαλά.
Ο 25χρονος Ανδρέας Εμπειρίκος ήταν γιος του γνωστού εφοπλιστή Βασίλη Εμπειρίκου και της Πριγκίπισσας Γιασμίν

Η είδηση μεταδίδεται εδώ και λίγη ώρα από τα ξένα μέσα ενημέρωσης και έχει σοκάρει την κοινή γνώμη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο Ανδρέας Εμπειρίκος (Andrew Embiricos) έχει βρεθεί νεκρός στο διαμέρισμά του στη Νέα Υόρκη!

 

Πρόκειται για τον εγγονό της αξέχαστης Rita Hayworth ο οποίος για χρόνια πάλευε με τον εθισμό του στα ναρκωτικά ενώ πρόσφατα είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι αιτία του θανάτου του ήταν η ασφυξία. Ο Ανδρέας Εμπειρίκος ο οποίος τα τελευταία χρόνια μπαινόβγαινε σε ιδρύματα για απεξάρτηση βρέθηκε να κείτεται νεκρός στο διαμέρισμά του στο Chelsea ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είχε περάσει μία πλαστική σακούλα στο κεφάλι του η οποία και του προκάλεσε την ασφυξία.

 

Ένας φίλος τον βρήκε το βράδυ της Κυριακής στο σπίτι του καθώς είχε χάσει κάποια ραντεβού που είχε. Ο ίδιος δεν είχε αφήσει κανένα σημείωμα ενώ η μητέρα του, η πριγκίπισσα Yasmin Aga Khan μόλις έμαθε τα τραγικά νέα έσπευσε στο διαμέρισμα σοκαρισμένη. Ο 25χρονος άτυχος νέος ήταν ο γιος της κόρης της Rita Hayworth, Princess Yasmin, η οποία προέρχεται από τον τρίτο γάμο της σταρ με τον Aga Khan IV.

 

Το 1985 η Πριγκίπισσα Γιασμίν παντρεύτηκε με τον Έλληνα εφοπλιστή Βασίλη Εμπειρίκο με τον οποίο απέκτησε τον Andrew. Η πριγκίπισσα Γιασμίν ήταν πρόεδρος της Διεθνούς Οργάνωσης για το Αλτσχάιμερ, νόσος από την οποία έπασχε και η διάσημη ηθοποιός Ρίτα Χέιγουορθ.

 

Το όλο θέμα έγινε γνωστό μόλις σήμερα αν και ο άτυχος νέος βρέθηκε νεκρός από το βράδυ της Κυριακής.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε