Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Βρέθηκε ζωντανό ένα παιδάκι που εθεωρείτο νεκρό από το τσουνάμι του 2004

Πρόκειται για ένα 6χρονο σήμερα κορίτσι, που το βρήκε η εθνική αρχή προστασίας παιδιών στη Σρι Λάνκα και προσπαθεί να το γλυτώσει από τον δεύτερο του Γολγοθά.
 

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο της αρχής το κοριτσάκι μετά το τσουνάμι έμενε ”φυλακισμένο” από ένα ζευγάρι που ψευδώς ισχυριζόταν πως είναι οι φυσικοί γονείς του.
 
Όπως δήλωσε μάλιστα η εκπρόσωπος της αρχής στο BBC, το 6χρονο παιδί ήταν παράνομα υιοθετημένο και τα χαρτιά του ήταν παραποιημένα, για αυτό και θα προβούν σε εξετάσεις DNA, ώστε να βρουν τους πραγματικούς του γονείς, εαν βέβαια ζούνε, διότι έμεναν στο νότιο τμήμα της πόλης του Γκάλε που κυριολεκτικά ισοπεδώθηκε από το τσουνάμι.
 
Από τις εως τώρα έρευνες της αστυνομίας αποδείχτηκε πως το ζευγάρι είχε αγοράσει το κορίτσι από έναν ζητιάνο για 2.000 ρουπίες, που αντιστοιχούν σε περίπου 13 ευρώ και η εκπρόσωπος της αρχής προστασίας των παιδιών ανακοίνωσε την φιλοξενία του παιδιού με την εξής ατάκα : ”Δεν μπορείς να αγοράζεις παιδιά από από τους δρόμους της Σρι Λάνκα σαν να είναι ένα φρούτο”.
 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε