Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Βρήκε πέος και όρχεις στην παραλία! Απίστευτη ανακάλυψη από γυναίκα!

πέος όρχεις

Ήταν το τελευταίο πράγμα που περίμενε να δει μπροστά της κάνοντας βόλτα στην παραλία. Η γυναίκα έμεινε άφωνη όταν ανακάλυψε ότι αυτό με το οποίο “έπαιζε” ο σκύλος της ήταν ανθρώπινο πέος και όρχεις!

Ολόκληρη αστυνομική επιχείρηση έχει στηθεί στη Βρετανία για να διαλευκανθεί η υπόθεση. Το πέος και τους όρχεις βρήκε χθες, κάνοντας βόλτα με τον σκύλο της σε παραλία του Somerset, μια γυναίκα.

Όπως δήλωσε η γυναίκα σε τοπικά μέσα κατά τη διάρκεια της βόλτας της με τον σκύλο στην παραλία παρατήρησε ότι το ζώο έπαιζε με κάτι. Αρχικά φαντάστηκε ότι είχε πιάσει κάποιο πουλί, όταν πλησίασε όμως έμεινε άναυδη.

Όπως είπε μάλιστα η γυναίκα είναι σχεδόν βέβαιη ότι επρόκειτο για ανθρώπινα γεννητικά όργανα. Αμέσως όπως ήταν φυσικό ενημερώθηκε η αστυνομία.

Είναι ανθρώπινα όργανα;

Τα όργανα οδηγήθηκαν σε ιατροδικαστή και τώρα αναμένεται το αποτέλεσμα της εξέτασης.

Ίσως τα όργανα δεν είναι ανθρώπινα, κανείς ακόμη δεν μπορεί να πει κάτι με βεβαιότητα. Στο παρελθόν έχουν εντοπιστεί σε παραλίες στη Βρετανία ανθρώπινα μέλη τα οποία προέρχονταν από ιατρικές σχολές της χώρας… Μπορεί να έχει συμβεί το ίδιο και με το ανδρικό μόριο και τους όρχεις…

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις