Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Βρήκε τη βιολογική της μητέρα 23 χρόνια μετά την απαγωγή της

Η Καρλίνα Γουάιτ είχε απαχθεί μερικές μέρες μετά τη γέννησή της. 23 ολόκληρα χρόνια μετά κατάφερε να ενωθεί ξανά με την οικογένειά της.

Το παιδί εξαφανίστηκε μέσα από την κούνια του, στο νοσοκομείο του Χάρλεμ, όπου την είχαν μεταφέρει οι γονείς της 19 μέρες μετά τη γέννησή της λόγω πυρετού.

Η νοσοκόμα στην οποία την άφησαν, άρπαξε το βρέφος και εξαφανίστηκε. Μόνο που η αλήθεια είναι κάπως διαφορετική και την παρουσιάζει δημοσίευμα της New York Post. Η γυναίκα που πήρε το παιδί δεν ήταν νοσοκόμα, αλλά κάποια που φορώντας μια λευκή ρόμπα, τριγυρνούσε επί εβδομάδες σε διάφορα μαιευτήρια περιμένοντας την ευκαιρία να πάρει ένα μωρό.

Το παιδί δεν ξαναβρέθηκε ποτέ. Η Καρλίνα διαβεβαιώνει ότι η γυναίκα που γνώρισε ως μητέρα, έκανε χρήση ναρκωτικών, την κακομεταχειριζόταν και της αποκάλυψε την αλήθεια πριν από λίγα χρόνια.

Η Καρλίνα έμεινε έγκυος σε ηλικία 16 ετών και μόλις τότε άρχισε να υποψιάζεται ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, επειδή η “μητέρα” της δεν είχε να της δώσει το πιστοποιητικό της γέννησής. Το ίδιο πρόβλημα παρουσιάστηκε και όταν προσπάθησε να βγάλει δίπλωμα οδήγησης και να βρει δουλειά.

Τότε, αποφάσισε να επικοινωνήσει με το Αμερικανικό Κέντρο Εξαφανισμένων Παιδιών και ανέφερε την περίπτωσή της. Μετά από έρευνα, εντόπισε την πραγματική μητέρα, την Τζόι Γουάιτ, που έχει πλέον χωρίσει με τον πατέρα της Καρλίνα, τον Καρλ Τάισον. Η νεαρή γυναίκα ανακάλυψε ακόμη ότι έχει δυο αδέλφια, ηλικίας 21 και 18 ετών, καθώς και τρία ανίψια.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε