Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Χαροπαλεύει η 23χρονη Ινδή, θύμα ομαδικού βιασμού

Χαροπαλεύει η 23χρονη Ινδή, θύμα ομαδικού βιασμού

Σοβαρή επιδείνωση παρουσίασε η κατάσταση της υγείας της 23χρονης φοιτήτριας από την Ινδία, η οποία στις 16 Δεκεμβρίου βιάστηκε από έξι άνδρες.

Το νοσοκομείο της Σιγκαπούρης, όπου νοσηλεύεται από χθες,ανακοίνωσε ότι η κοπέλα πάρχει από σοβαρές εγκεφαλικές κακώσεις και παλεύει με τον θάνατο.

«Από τις 21:00 ώρα Σιγκαπούρης της 28ης Δεκεμβρίου (15:00 ώρα Ελλάδας) η κατάσταση της υγείας της ασθενούς έχει επιδεινωθεί. Τα ζωτικά της σημεία επιδεινώνονται, ενώ υπάρχουν ενδείξεις για σοβαρή οργανική ανεπάρκεια», ανέφερε ο Κέλβιν Λοχ, διευθυντής του νοσοκομείου Mount Elizabeth, σε ανακοίνωσή του.

Και πρόσθεσε: «Τα μέλη της οικογένειάς της έχουν ενημερωθεί για την επιδείνωση της κατάστασής της και αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο πλάι της για να την υποστηρίξουν».

Η 23χρονη Ινδή φοιτήτρια Κινησιοθεραπείας έχει ήδη υποβληθεί σε τρεις επεμβάσεις στην κοιλιακή χώρα, μετά την επίθεση που δέχθηκε στις 16 Δεκεμβρίου από έξι άνδρες, οι οποίοι την βίασαν, την χτύπησαν με σιδερένιους λοστούς και στη συνέχεια την πέταξαν έξω από το λεωφορείο όπου σημειώθηκε η επίθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε νοσοκομείο της Σιγκαπούρης η 23χρονη, θύμα ομαδικού βιασμού

Ινδία: Ειδική έρευνα για τον ομαδικό βιασμό της 23χρονης

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε