Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Χρυσαετός αρπάζει μωρό on camera! – Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο!

Χρυσαετός αρπάζει μωρό on camera! – Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο!

– Όλα διαδραματίζονται σε ένα πάρκο στο Μόντρεαλ του Καναδά
– Ο χρυσαετός με άνοιγμα φτερών 2 μέτρα, κάνει κύκλους γύρω από το πάρκο
– Ξαφνικά κατεβαίνει και αρπάζει το παιδάκι από το πανωφόρι του
– ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

Το βίντεο αυτό το οποίο είναι πραγματικά συγκλονιστικό έχει αναρτηθεί στο YouTube ίσως να τα καταφέρει λίγες ημέρες πριν αποχαιρετήσουμε το 2012 να μπει στα δημοφιλέστερα βιντεο της χρονιάς.

To βίντεο δείχνει έναν χρυσαετό ν΄αρπάζει ένα παιδάκι σε πάρκο του Μόντρεαλ, να το σηκώνει μερικά μέτρα από το έδαφος όπου το κρατά μερικά δευτερόλεπτά πριν το αφήσει να πέσει, ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί.

Ο χρυσαετός, είναι ένα πουλί με ένα άνοιγμα φτερών που φθάνει τα δυο μέτρα. Κάνει κύκλους πάνω από το πάρκο και ξαφνικά, το αρπαχτικό κατεβαίνει, αρπάζει το παιδάκι από το πανωφόρι του, το κρατάει στον αέρα λίγα μέτρα από το έδαφος και ύστερα από μερικά δευτερόλεπτά το αφήνει να πέσει στο χορτάρι.

Στο βίντεο, ακούγεται σοκαρισμένος ο άνδρας που καταγράφει τις σκηνές, ο οποίος κατευθύνεται με την κάμερα στο παιδάκι, το οποίο κλαίει, αλλά δε φαίνεται να έχει τραυματιστεί.

Ο χρυσαετός είναι το πιο μεγάλο αρπακτικό πουλί της Βόρειας Αμερικής και η ταχύτητά του, όταν “βουτάει” για να αρπάξει τη λεία του, φθάνει τα 240χλμ την ώρα.

Λίγες ώρες αργότερα ωστόσο, υπήρξαν πολλοί που αμφισβήτησαν την γνησιότητα του βίντεο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Άγρια σκυλιά κατασπάραξαν παιδάκι 2 ετών – Δεν διώκεται η μητέρα

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε