Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Δείτε τι έκανε ένας υπάλληλος σε fast food και “λύγισε” το ίντερνετ (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τι έκανε ένας υπάλληλος σε fast food και “λύγισε” το ίντερνετ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο τομέας της εξυπηρέτησης πελατών σε εστιατόρια και αλυσίδες φαγητού έχει μερικές βασικές αρχές για το πώς πρέπει να φαίρεται ο υπάλληλος: πρέπει να λέει “παρακαλώ” και “ευχαριστώ”, πρέπει πάντα να θυμάται να χαμογελάει και πρέπει να ρωτάει τον πελάτη αν επιθυμεί την απόδειξή του.

Αλλά όλα αυτά είναι ελάχιστα και αδιάφορα, μπροστά σε αυτό που έκανε ο Ridge Quarles, ένας υπάλληλος σε εστιατόρια fast food στο Κεντάκι των ΗΠΑ, όταν συνειδητοποιήσε ότι μία από τις τακτικές πελάτισσες του εστιατορίου, η οποία είχε αναπηρία, χρειαζόταν λίγη παραπάνω βοήθεια εκείνη την ημέρα για να φάει το φαγητό της.
Εκείνη του ζήτησε αν θα μπορούσε να τη βοηθήσει να φάει και ο Ridge, χωρίς καν να το σκεφτεί, παράτησε τη δουλειά του, κάθισε μαζί της και την τάισε ο ίδιος με το χέρι στο στόμα.
Η κίνησή του αυτή έγινε γνωστή, μέσα από ένα βίντεο που τράβηξε άλλος πελάτης, έφτασε στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό και από εκεί σάρωσε το διαδίκτυο με χιλιάδες ανθρώπους να επικροτούν τον νεαρό υπάλληλο για την πράξη ανθρωπιάς που έκανε σε μια κοινωνία που μοιάζει ολοένα και περισσότερο να αδιαφορεί για το τι συμβαίνει στον διπλανό μας.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε