Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Υπερχρεωμένη η Σάρα Φέργκιουσον

Σε δύο εκατομμύρια λίρες υπολογίζονται τα χρέη της δούκισσας του Γιορκ απο επαγγελματικές δραστηριότητες, σύμφωνα με το BBC.

Εκπρόσωπός της δήλωσε πως η δούκισσα κάνει ό,τι μπορεί για να αποφύγει τη χρεοκοπία. Πρόσθεσε πως τα χρέη της μέχρι στιγμής αντιμετωπίζονται αλλά η κύρυξη πτώχευσης είναι μία “εναλλακτική λύση”.

Προηγήθηκε δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Sunday Telegraph, σύμφωνα με το οποίο τα προσωπικά και επιχειρηματικά χρέη φτάνουν τα 5 εκατομμύρια λίρες. Το συγκεκριμένο δημοσίευμα μάλιστα ανέφερε πως η οικονομική κατάσταση της Φέργκιουσον έχει ανησυχήσει ακόμη και την ίδια τη βασίλισσα, και πως τουλάχιστον ένας βασιλικός σύμβουλος λέει πως η πτώχευση είναι η καλύτερη λύση.

Πάντως, ο εκπρόσωπος της Φέργκιουσον διέψευσε πως το σύνολο των χρεών είναι τόσο υψηλό.

“Τα μόνο χρέη που έχει έιναι επαγγελματικά, και μάλιστα ορισμένα από αυτά αμφισβητούνται. Όλα τα προσωπικά χρέη έχουν αποπληρωθεί” τόνισε ο εκπρόσωπος.

Τα οικονομικά προβλήματα της δούκισσας έγιναν γνωστά τον περασμένο Μάιο, όταν βγήκε στη δημοσιότητα βίντεο, το οποίο την παρουσίαζε να χρηματίζεται από επιχειρηματία, ο οποίος ήθελε να αποκτήσει πρόσβαση στον πρώην σύζυγό της, πρίγκιπα Άντριου.

Στη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης στο σόου της Αμερικανίδας δημοσιογράφου Όπρα Γουίνφρι, η Σάρα Φέργκιουσον παραδέχτηκε ότι χρωστάει πολλά, αλλά δεν αποκάλυψε πόσα.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε