Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Υπόθεση Σαβόπουλου: Βρέθηκε το όπλο του φόνου

Υπόθεση Σαβόπουλου: Βρέθηκε το όπλο του φόνου

Νέες σοκαριστικές λεπτομέρειες για την τετραπλή δολοφονία της οικογένειας ομογενών και της οικιακής τους βοηθού στην Ουάσινγκτον έρχονται στο φως. Βρέθηκε το όπλο του φόνου.

Ένα νέο ένταλμα που βλέπει το φως της δημοσιότητας αποκαλύπτει ότι ο Σάββας Σαβόπουλος, η σύζυγός του Έιμι και η οικιακή βοηθός τους, Βέρα Φιγκερόα, δολοφονήθηκαν με ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ, το οποίο, γεμάτο αίματα, βρέθηκε κοντά στο δολοφονημένο ζευγάρι.

Κοντά στο φονικό όπλο βρέθηκαν τα πτώματα του Σαβόπουλου, της Έιμι και της 57χρονης Φιγκερόα, η οποία ήταν ζωντανή όταν έφτασαν οι διασώστες, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά υπέκυψε στα τραύματά της. Είχε μεταναστεύσει στις ΗΠΑ για να μπορέσει να σπουδάσει τα παιδιά της που είχαν μείνει στο Ελ Σαλβαδόρ.

Ο Σαβόπουλος έφερε τραύμα από πίσω μέρος του κεφαλιού του. Οι τρεις σοροί βρέθηκαν σε ένα από τα υπνοδωμάτια της έπαυλης της οικογένειας σε ένα από τα πιο ακριβά προάστια της Ουάσινγκτον, κοντά στο σπίτι του αντιπροέδρου των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν.

Η Έιμι Σαβόπουλος βρέθηκε με πληγές στο κεφάλι και το λαιμό της. Ο 10χρονος γιος του ζευγαριού, ο Φίλιππος, βρέθηκε σε άλλο υπνοδωμάτιο, με το πτώμα του να έχει καεί, χωρίς να μπορεί να αναγνωριστεί!

Σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν μέχρι στιγμής, οι ενήλικες είχαν δολοφονηθεί, με χτυπήματα στο κεφάλι από αμβλύ αντικείμενο, πριν οι δράστες βάλουν φωτιά στο σπίτι για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους. Ο 10χρονος Φίλιππος έφερε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο και κάηκε ζωντανός!

Πηγή: Daily Mail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε