Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Ζει παρ’ ότι πυροβολήθηκε στον εγκέφαλο !

Ως ζωντανό θαύμα αντιμετωπίζεται από τους γιατρούς,βρετανός κομμάντο,τον εγκέφαλο του οποίου διαπέρασε σφαίρα Ταλιμπάν ελεύθερου σκοπευτή.

Ο Liam Brentley,παράτησε την επαγγελματική του καριέρα στο ράγκμπι για να υπηρετήσει, με τις ειδικές δυνάμεις στο Αφγανιστάν.
 
Πριν από 4 μήνες η 29χρονη έγκυος σύζυγος του ειδοποιήθηκε τηλεφωνικώς πως ο άντρας της μεταφέρεται εσπευσμένα πίσω στην Αγγλία,με λιγοστές ελπίδες επιβίωσης.
 
Πριν από λίγες ημέρες άφησε άναυδους τους γιατρούς του ,που τον είδαν να περπατάει και τον άκουσαν να μιλάει ξανά.
 
Ο Liam Brentley,σε αποκλειστική συνέντευξη του στη Sun,παραδέχτηκε ότι ζει εξαιτίας των ειδικών γυαλιών που φορούσε :
”Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να έχω φάει σφαίρα στο κεφάλι και να είμαι ακόμη εδώ”.
 
Ο βρετανός κομμάντο σοκάρει με την περιγραφή του.
 
” Έβγαλα το κεφάλι μου από την κρύπτη για να εντοπίσω τη θέση του ελεύθερου σκοπευτή αλλά αυτός με πρόλαβε και με πυροβόλησε.”
 
Η σφαίρα ,από όπλο τύπου ΑΚ 47,όπως βλέπετε στο γράφημα της Sun,τον βρήκε λίγο πάνω από το αριστερό του μάτι, μπήκε στο κρανίο του αφού προσέκρουσε πρώτα στα γυαλιά του,και αφού διαπέρασε το κρανίο του, βγήκε στο ύψος της βάσης του κράνους του και μετά καρφώθηκε σε τοίχο.

 
Σύμφωνα με τους γιατρούς ο Liam Brentley ζει διότι η σφαίρα ,με την πρόσκρουση στα γυαλιά του,άλλαξε έστω και ελάχιστα πορεία και δεν χτύπησε ζωτικά μέρη του εγκεφάλου.
 
Ο βρετανός κομμάντο μπορεί να μην ακούει πια από το αριστερό του αυτί,μπορεί να υποφέρει από σύντομες απώλειες μνήμης,όμως πήγε με τις δικές του δυνάμεις στο μαιευτήριο όπου η γυναίκα του γέννησε τον γιο του.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε