Τρίτη, 16 Απρ.
20oC Αθήνα

Συγκλονιστικό! Ζευγάρι ανακάλυψε on air πως είναι αδέρφια (ΒΙΝΤΕΟ)

Συγκλονιστικό! Ζευγάρι ανακάλυψε on air πως είναι αδέρφια (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά από χρόνια σχέσης, ο Paul και ο Lee έμαθαν ζωντανά στον αέρα του Jeremy Kyle show μια αλήθεια που ανέτρεψε τις ζωές τους.

Οι δύο ομοφυλόφιλοι άντρες γνωρίστηκαν μέσω διαδικτύου και έγιναν ζευγάρι, μαθαίνοντας μετά από πολλά χρόνια σχέσης πως είναι αδέρφια.

Αντάλλασσαν μηνύματα για 2 ολόκληρα χρόνια μέχρι να κάνουν σχέση για να ανακαλύψουν από ένα τεστ DNA τη συγκλονιστική πραγματικότητα.

Όταν γνώρισαν τον νέο του σύντροφο Paul, η οικογένεια και οι φίλοι του Lee παρατήρησαν μια εντυπωσιακή ομοιότητα ανάμεσά του και στον πρώην σύζυγο της μητέρας του Ron.

Αποφάσισαν να εμφανιστούν στο The Jeremy Kyle Show και ζήτησαν να κάνουν τεστ DNA, ελπίζοντας ότι δεν μοιράζονται το ίδιο αίμα.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων επιβεβαίωσαν τις υποψίες ότι ο Paul και ο Lee ήταν ετεροθαλή αδέλφια, αφήνοντας τους πάντες άφωνους.

“Τι σημαίνει αυτό για εσάς;” ρώτησε το ζευγάρι ο Jeremy Kyle.

“Με αρρωσταίνει. Με κάνει να νιώθω απαίσια. Δεν μπορώ να το περιγράψω”, απάντησε ο Lee.

O Paul είχε μείνει με τα χέρια στο στόμα του. Το ζευγάρι έμεινε σαστισμένο και στη σιωπή για 20 δευτερόλεπτα, ενώ και ο παρουσιαστής έχασε τα λόγια του από τη σοκαριστική αποκάλυψη.

Η μητέρα τους Ena είχε αφήσει το 18 μηνών μωράκι της Paul σε ίδρυμα και μετά έκανε τον Lee με τον νέο της σύζυγο.

“Όταν είδα τον Paul για πρώτη φορά, αμέσως σκέφτηκα ότι έμοιαζε με τον πρώην σύζυγό μου Ron”, σημείωσε η μητέρα τους.

Η ιστορία των δύο αντρών που προχώρησαν τις ζωές τους και παραμένουν πιο κοντά από ποτέ σαν αδέρφια μεταδόθηκε το 2012 και παρουσιάστηκε ξανά με αφορμή την επέτειο 10 χρόνων του The Jeremy Kyle show.



Πηγή:
Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε