Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

“Ζήλεψε” τη φήμη του θείου και σκότωσε με τσεκούρι ένα 18χρονο!

Πάγωσε η κοινή γνώμη στην Αυστραλία από την είδη ότι ο ανεψιός του διαβόητου κατα συρροή δολοφόνου Ιβάν Μιλάτ σκότωσε

με τσεκούρι και στη συνέχεια έθαψε σε ένα δάσος του Σίδνεϊ ένα 18χρονο παιδί με τη βοήθεια φίλων του. Το ίδιο ακριβώς δάσος είχε χρησιμοποιήσει τη δεκαετία του 1980 και στις αρχές του 1990 και ο θείος του Ιβάν για να εξαφανίσει τα πτώματα των τουλάχιστον επτά θυμάτων του, οι οποίοι ήταν ταξιδιώτες.
Ο Ιβάν Μιλάτ κακοποιούσε σεξουαλικά τα θύματα και στη συνέχεια αφού τα λήστευε, τα σκότωνε και έθαβε τα πτώματα στο δάσος Μπέλανγκλο.
Πέρυσι στο ίδιο μέρος βρέθηκαν τα οστά μια γυναίκας και η αστυνομία στην αρχή πίστευε ότι πρόκειται για ένα ακόμα θύμα του Ιβάν. Στη συνέχεια όμως αποδείχθηκε ότι τα οστά της γυναίκας, η ταυτότητα της οποία δεν είναι ακόμα γνωστή , είχε δολοφονηθεί πριν 12 χρόνια όταν ο Μιλάτ είχε ήδη συλληφθεί και καταδικαστεί.
Το “στοιχειωμένο” δάσος ήλθε πάλι στη δημοσιότητα, όταν η αστυνομία πληροφορήθηκε το νέο φονικό και το μέρος που είχε θαφτεί το θύμα.
Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής από τις καταθέσεις των νεαρών, όλα άρχισαν όταν οι τέσσερις βρέθηκαν για να γιορτάσουν την 18η επέτειο των γενεθλίων του θύματος.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε