Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Ζήλεψε την Άντζελα η Σάρα;

Η Σάρα Πέιλιν
Η Σάρα Πέιλιν

 

Την δόξα της Λαίδης φαίνεται πως ζήλεψε η Σάρα Πέιλιν και είπε να βγει και αυτή στο γυαλί….

 

Η Σάρα Πέιλιν πρώην υποψήφια του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος για την αντιπροεδρία των ΗΠΑ υπέγραψε συμβόλαιο για να εργαστεί ως σχολιάστρια στο Fox News, όπως ανακοίνωσε το συντηρητικό δίκτυο που ανήκει στον μεγιστάνα των μέσων ενημέρωσης Ρούπερτ Μέρντοχ.
 
Η πρώην κυβερνήτης της Αλάσκα «κατέκτησε όλον τον κόσμο, μέσα από την πολιτική σκακιέρα, και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με την ιδέα πως η δυναμική φωνή της θα ενωθεί με την ομάδα του Fox News», τονίζεται στο ανακοινωθέν. Το ύψος του συμβολαίου, «που θα είναι πολυετές», δεν έχει ανακοινωθεί.
 
Η Σάρα Πέιλιν, που θα κλείσει τα 46 χρόνια της στις 11 Φεβρουαρίου, θα κάνει πολιτικές αναλύσεις για το δίκτυο, το οποίο δεν κρύβει την αντίθεσή του στην πολιτική του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα. Επίσης θα παρουσιάζει και κάποια επεισόδια από μία εκπομπή ριάλιτι, με τίτλο «Αληθινές αμερικανικές ιστορίες», που πρόκειται να προβληθεί από το δίκτυο.
Η Πέιλιν, που παραιτήθηκε από τη θέση του κυβερνήτη τον περασμένο Αύγουστο-πολλούς μήνες πριν τη λήξη της θητείας της-τον Νοέμβριο κυκλοφόρησε το αυτοβιογραφικό βιβλίο της «Επαναστατώντας: μία αμερικανική ζωή», που έχει γίνει ανάρπαστο στα βιβλιοπωλεία.
 
Λέτε να δούμε και την Άντζελα Δημητριού να βγάζει βιβλίο και να παρουσιάζει και ριάλιτι;

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε