Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

10 τσάντες που αξίζει να πάρεις μαζί σου στην παραλία …και να τις γεμίσεις με στιλ!

10 τσάντες που αξίζει να πάρεις μαζί σου στην παραλία …και να τις γεμίσεις με στιλ!

Η τσάντα για την παραλία είναι ένα από τα πιο απαραίτητα αξεσουάρ της σεζόν. Το TLIFE σου δίνει τις 10 πιο στιλάτες!

Aν υπάρχει προτεραιότητα ή λίστα με τις πιο βασικές αγορές της κάθε σεζόν τότε σίγουρα στην καλοκαιρινή σου λίστα η τσάντα θαλάσσης βρίσκεται στη θέση νούμερο δύο. Εντάξει, στην ένα είναι το μαγιό. Μπορεί να σου ακούγεται περίεργο που το αξεσουάρ αυτό το βάζω τόσο ψηλά αλλά είναι πολύ σημαντικό να βρεις τη σωστή τσάντα για την παραλία αφού εκεί περνάς το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών σου.

Χρειάζεσαι λοιπόν μία τσάντα που να μην είναι μόνο μέσα στο στιλ και τη μόδα αλλά να είναι και πρακτική. Δηλαδή να μπορείς μέσα να έχεις όλα αυτά τα απαραίτητα -χιλιάδες – πράγματα που μπορεί να θέλεις να  κουβαλήσεις μαζί σου στην πλαζ όπως τρία αντιηλιακά, μαγιό, πετσέτα, παρεό, κοκαλάκια για τα μαλλιά, περιοδικά, βιβλία, αλλαξιές, καθρεφτάκι, βασικά καλλυντικά για το make over όταν πέσει ο ήλιος, συν όλα τα πράγματα του αγοριού σου. Δύσκολη αποστολή η εύρεση θαλάσσιας τσάντας!

Μην πανικοβάλλεσαι όμως το TLIFE σου βρήκε τις πιο in fashion πρακτικές τσάντες που κυκλοφορούν στην αγορά και απευθύνονται σε όλα τα budget.


Fullah Sugah 6 ευρώ
Τσάντα σε μοδάτες αποχρώσεις που χωράει όλα σου τα υπάρχοντα στην πιο οικονομική τιμή.


Μaslinda.gr 13 ευρώ
Αν δεν θέλεις να πάρεις πολλά πράγματα μαζί τότε αυτή τη συλλογή θα την αγαπήσεις.

Δες περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε