Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

16χρονος ξυλοκοπήθηκε επειδή φλέρταρε στο facebook. H μητέρα του μίλησε στην Τατιάνα

Η μητέρα του 16χρονου που ξυλοκοπήθηκε επειδή φλέρταρε στο facebook μίλησε στο “Αξίζει να το ζεις”!

“Δεν χωράει το μυαλό μου ότι ανήλικα παιδιά θα μπορούσαν να κάνουν αυτό σε ένα συμμαθητή τους και για ανόητους λόγους!”, λέει με απόγνωση η μητέρα ανήλικου μαθητή στην  σε σχολείο της περιφέρειας που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού, αφού φλέρταρε την κοπέλα ενός αγοριού στο facebook!  Η σοκαρισμένη μητέρα άνοιξε σήμερα την καρδιά της στην Τατιάνα Στεφανίδου και στην εκπομπή “Αξίζει να το ζεις”

Ο 15χρονος ξεκίνησε συνομιλία με την κοπέλα και έστειλε ένα αθώο μήνυμα θαυμασμού χωρίς να γνωρίζει ότι η κοπέλα έχει σχέση με άλλο αγόρι.

Ο νεαρός σύντροφος του κοριτσιού που φοιτά σε διαφορετικό σχολείο είδε το φλερτ στη γνωστή σελίδα κοινωνικής δικτύωσης και αφού έμαθε από ποιον προήλθε το συγκεκριμένο σχόλιο, αναζήτησε τον 15χρονο. Όταν βρήκε τον νεαρό το βράδυ του Σαββάτου σε καφετέρια της περιοχής τον απομόνωσε και τον ξυλοκόπησε άγρια στο κεφάλι με τη βοήθεια άλλων 9 συμμαθητών του.

Έπειτα τον παράτησαν μόνο του και ο νεαρός επέστρεψε αιμορραγώντας στο σπίτι του. “Ανοίγω την πόρτα και βλέπω το γιο μου να κρέμεται στην πόρτα… Σοκαρίστηκα όταν τον είδα. “Τι έγινε αγόρι μου;”, τον ρώτησα, “Με δείρανε”, μου είπε. Εκεί μου κόπηκαν τα πόδια”. Οι γονείς του μετά το πρώτο σοκ τον μετέφεραν αμέσως στο νοσοκομείο.

Ο 15χρονος φέρει βαριές κακώσεις στο κεφάλι και οι ακτινογραφίες έδειξαν κατάγματα αριστερά και δεξιά της γνάθου. Μετά από πολύωρη εγχείρηση του τοποθετήθηκαν λάμες στην προσπάθεια των γιατρών να του σώσουν όχι μόνο το σαγόνι αλλά και την ίδια του τη ζωή. “Λίγο πιο εκεί να ήταν θα είχε πεθάνει το παιδί”, λέει τρομαγμένος ο πατέρας του άτυχου αγοριού.

Αυτή τη στιγμή το παιδί αντιμετωπίζει προβλήματα σίτισης καθώς τρέφεται μόνο με υγρή τροφή γιατί δεν μπορεί να φάει.”Το παιδί θα κάνει να φάει, να μασήσει 1-2 μήνες”, λέει προβληματισμένη η μητέρα. Εκτός από αυτό η μητέρα του νεαρού δήλωσε πως το παιδί της αντιμετωπίζει και ψυχολογικά προβλήματα και φοβίες μετά την άγρια επίθεση που δέχτηκε. “Το παιδί με ρωτά: “Μαμά αν βγω έξω τι θα γίνει;” Με τρομάζει και μόνο που το σκέφτομαι.”

Οι γονείς του παιδιού μετά το συμβάν κάνανε μήνυση στα 4 από τα 10 παιδιά που έδειραν το γιο τους θέλοντας να μάθουν ποια παιδιά κάνανε αυτό το κακό στο γιο τους και περιμένουν να τιμωρηθούν παραδειγματικά.

Δες το video: 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε