Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

17 styling tips για να γίνεις η θεά των Christmas parties!

Μην ετοιμαστείς για καμία εορταστική έξοδο χωρίς να διαβάσεις αυτό το άρθρο!

Θέλεις να λάμπεις! Στα πάρτι, στα ρεβεγιόν, στις εορταστικές εξόδους παντός τύπου θέλεις τα πάντα να είναι τέλεια στην εμφάνισή σου. Αν λάβεις υπόψην σου τα παρακάτω styling tips η επιθυμία σου θα γίνει διαταγή! 

1. Μην παραφορτώνεις την εικόνα σου με στρας, swarovski και παγιέτες! Παν μέτρον άριστον! 

2. Στιλ είναι να ξέρεις ποιος είσαι! Μην φοράς κομμάτια για να μπεις στο εορταστικό πνεύμα εάν νιώθεις ότι δεν μπορείς να τα υποστηρίξεις! 

3.H Coco Chanel συνήθιζε να λέει πως  “η πολυτέλεια πρέπει να είναι άνετη, αλλιώς δεν είναι πολυτέλεια”. Μην προσπαθείς να στριμωχτείς μέσα στο υπέροχο φόρεμά σου μόνο και μόνο επειδή είναι υπέροχο λοιπόν! 

4. Οι μέρες των εορτών ευνοούν τα έντονα κοσμήματα! Πρόσεξε τις υπερβολές! Απέφυγε να τα φορέσεις όλα (κολιέ, σκουλαρίκια,δαχτυλίδια) σε μια εμφάνιση! 

5. Τα total look σε animal print είναι επικίνδυνα! Προτίμησε αξεσουάρ σε γήινους τόνους, μαύρο ή ακόμα και κόκκινο. 

6. Η δαντέλα είναι in! Τα εκτεθειμένα εσώρουχα είναι out of the question! 

7. Πριν βγεις κοιτάξου στον καθρέφτη και τσέκαρε τις ισορροπίες. Σέξι δεν είναι απαραίτητα το γυμνό. Σέξι είναι εκείνο που αφήνει περιθώρια στη φαντασία…

8. Μείνε μακριά από τα χρυσά super strech tops που πνίγουν το μπούστο σου! Εκτός εάν θέτεις υποψηφιότητα για τις χρυσές σφαίρες!

9. Εάν τολμήσεις να φορέσεις φόρεμα με φτερά, καν’ το με προσοχή στη δοσολογία! Και εδώ να σημειώσουμε ότι L.B.D. σημαίνει Little Black Dress και όχι Little Bird Dress. Οκ;

10. Φορέματα από παγιέτες επιτρέπονται μόνο σε μίνι εκδοχή. Πολύ δυνατή τάση είναι τα μακριμάνικα με ανοιχτή πλάτη. Ξέχνα το καλσόν και βάλε πέδιλά. Τι λες για σατέν;

11.Τα μπολερό από παγίετα είναι ένα έξυπνο τρικ για να αναβαθμίσεις το μαύρα, πολυφορεμένα σου φορέματα και να δώσεις έξτρα λάμψη στο ντύσιμό σου

12. Tα μαύρα φορέματα έχουν την τιμιτική τους και σχεδόν όλα επιτρέπονται. Βάλε ζώνη αν θέλεις να δώσεις νέο σχήμα. Σου προτείνουμε χρυσές λεπτές ζώνες σε συνδυασμό με εντυπωσιακά σκουλαρίκια.

13. Αν βάλεις χρωματιστό φόρεμα, μην σετάρεις ίδιο χρώμα παπούτσια και μην βάλεις ίδιο χρώμα σκιά. Τα χρυσά λεπτά πέδιλα είναι μία safe επιλογή όπως και τα κλασικά μαύρα peep toe.

14. Αν επιμένεις στο παντελόνι πρόσθεσε θυληκότητα στην εμφάνιση με ένα σέξι τοπ, κάποιον κορσέ ή μια σέξι μπλούζα…

15. Τα καλσόν στο χρώμα του ποδιού απαγορεύονται με πέδιλα.

16. Τα γάντια είναι ένα αξεσουάρ που θα βάλεις άνετα αυτές τις μέρες. Προτίμησε σατέν και μακριά.

17. Tα κόκκινα φορέματα που επιλέγεις συχνά για ρεβεγιόν μας αρέσουν πολύ συνδυασμένα με λεοπάρ αξεσουάρ, γόβες ή ζώνη.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε