Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

2010: Μία χρονιά γεμάτη συναυλίες!

Oι U2!
Oι U2!

Παρέα με πολλά μουσικά αστέρια…

Μπορεί να μην έχουμε παράπονο από τις μουσικές “επισκέψεις” του 2009 αν εξαιρέσουμε την απογοήτευση με τους Depeche Mode, αλλά και το 2010 δεν θα μας αφήσει καθόλου αδιάφορους, αφού πρόκειται να έχουμε παρέλαση αστέρων στη χώρα μας!

Μία από τις μεγαλύτερες ροκ συναυλίες υπόσχεται το 2010 με πρωταγωνιστές τους U2 και και την 360 tour τους, στις 3 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ!

Το ρεπερτόριο της χρονιάς θα έχει από όλα τα καλά αφού η ποικιλία στα μουσικά ακούσματα θα είναι μεγάλη!

Ποδαρικό μας κάνουν οι Ρuppini Sisters στις 8 και 9 Ιανουαρίου στο «Gazarte», με σουίνγκ και  τζαζ , ενώ ο Κουβανός πιανίστας Οmar Sosa  έρχεται στις 15, 16/1 επίσης στο «Gazarte» με τους Αfreecanos Quartet που θα μας ταξιδέψει στις αφρικανικές ρίζες του. 

Οι Puppini Sisters!

Μεγάλη έκπληξη είναι ο έρχομος της  Patricia Κaas, της εκλεκτής ερμηνεύτριας του γαλλικού τραγουδιού, η οποία έκανε και εντύπωση με το τραγούδι της πέρσι στην Εurovision, ανεβάζοντας το επίπεδο, φέρνει το Κabaret της στο «Βadminton» στις 6/2. 

Πολλά βέβαια είναι και τα ονόματα που δεν έχουν επιβεβαιωθεί όπως αυτό της 23χρονης star Rihanna, του Robbie Williams που ξεκινάει με το άλμπουμ περιοδεία, των Βlack Εyed Ρeas , του Εminem, αλλά και αυτό της Lady Gaga που μάλλον θα τη δούμε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο!

Η Rihanna!

Η Lady Gaga!

Ένα ακόμη ονόμα που ίσως απολαύσουμε ξανά κατά το Σεπτέμβρη είναι αυτό του γιου του Bob Marley, Julian ή αλλιώς “Juju“!

Στις 24 Ιουνίου και σε χώρο που θα ανακοινωθεί σύντομα, τέσσερις παρουσίες του σκληρού ροκ θα παίξουν μαζί στην Αθήνα. Μetallica, Αnthrax, Slayer και Μegadeath για γερά… νεύρα!

Ανυπομονούμε!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε