Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

25 Fashion Tips που θα σε κάνουν να δείχνεις πιο αδύνατη!

25 Fashion Tips που θα σε κάνουν να δείχνεις πιο αδύνατη!

Tο TLIFE που θέλει να μοιραστεί μαζί σου όλα όσα ξέρει σου αποκαλύπτει τα 25 τρικ που θα σε βοηθήσουν να καλύψεις όλες τις ατέλειες και να δείχνεις πιο αδύνατη.

Κι αν ακόμα δεν κατάφερες να ξεφορτωθείς εκείνα τα τρία-τέσσερα κιλάκια που σε ενοχλούν μην ανησυχείς. Αν χειριστείς σωστά τα ρούχα σου θα δείξεις σαφώς πιο αδύνατη. 

H μόδα είναι ένα κομμάτι που αφορά στην κάθε γυναίκα ανεξάρτητα από την ηλικία της, το background της ακόμη και το σωματότυπό της. Την ώρα που κοιτάς και ενημερώνεσαι δεν παίζει κανένα ρόλο αν είσαι ψηλή, μικρόσωμη, με περιττά κιλάκια, μακριά άκρα κτλ. Αυτό που μετράει είναι να γνωρίζεις το ποια είσαι, ποιά είναι τα δυνατά σου σημεία και πως μπορείς να ντυθείς ώστε να τα αναδείξεις και να καμουφλάρεις μικροατέλειες.

Σίγουρα η ζωή σου είναι πολύ πιο εύκολη όταν τα περιττά κιλά δεν είναι εκεί να σε ενοχλούν, αφού δεν έχεις να σκεφτείς πολλά πολλά. Παρόλα αυτά πρέπει να σε διαβεβαιώσω πως ακόμη κι αυτές που είναι πολύ αδύνατες πολλές φορές έχουν τα ψωμάκια τους και τα καλύπτουν με μαεστρία. Δεν θέλει κόπο θέλει τρόπο λοιπόν και το TLIFE που θέλει να μοιραστεί μαζί σου όλα όσα ξέρει σου αποκαλύπτει τα 25 μυστικά που θα σε βοηθήσουν να καλύψεις όλες τις ατέλειες.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε