Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

27 μέρες ακόμα μέχρι τα Χριστούγεννα και η Αθήνα ήδη φόρεσε τα γιορτινά της!

Το TLIFE έκανε βόλτα στις γειτονιές τςη Αθήνας και σου δείχνει την πόλη που σιγά σιγά αρχίζει να μπαίνει στο κλίμα των γιορτών…

Οι φετινές γιορτές θα μας βρουν όλους λιγότερο χαρούμενους αφού συμβαίνουν τόσα πολλά πράγματα στη χώρα μας. Η οικονομική κρίση μας έχει κάνει να χάσουμε το χαμόγελό μας και να κάνουμε πολλές αρνητικές σκέψεις. Όμως κορίτσια έρχονται γιορτές και είναι μια καλή ευκαιρία να γίνουμε αισιόδοξες.

Οι γιορτές από μόνες τους είναι ένας λόγος χαράς και λόγος για να βγεις έξω και να διασκεδάσεις. Ένας λόγος για να έχεις ανεβασμένη διάθεση παρά τα όσα δύσκολα κι αν περνάς. Αν μπεις στο παραμυθένιο κλίμα των Χριστουγέννων και γίνεις για λίγο παιδί θα καταφέρεις να αλλάξεις την διάθεσή σου.

Μια καλή αρχή είναι να στολίσεις το σπίτι σου ή το γραφείο σου με χριστουγεννιάτικο ύφος. Πολλά από τα μαγαζιά στην Αθήνα έχουν ήδη αρχίσει να το κάνουν. Τι κι αν απομένουν ακόμα 27 μέρες; Τα φώτα, τα δέντρα και τα στολίδια είναι μικρά πράγματα που μπορούν να κάνουν μεγάλη αλλαγή στην καθημέρινότητά σου. Μάλιστα πολλά από αυτά μπορείς να τα φτιάξεις και μόνη σου χωρίς να ξοδευτείς.

Oι καλύτερες ιδέες για να φτιάξεις μόνη σου το χριστουγεννιάτικο ντεκόρ!

Το TLIFE έκανε μία βόλτα στις γειτονιές της Αθήνας και φωτογράφησε τους στολισμένους δρόμους και τα μαγαζιά για να πάρεις ιδέες.

Δες περισσότερες φωτογραφίες από στολισμένα δέντρα και βιτρίνες στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε