Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΒΑΣΕΙΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ 31 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

45.000 ευρώ τη βραδιά νοικιάζεται η θαλαμηγός του Ωνάση!

45.000 ευρώ τη βραδιά νοικιάζεται η θαλαμηγός του Ωνάση!
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 14.09.2010 | 15:58

tlife

Η θαλαμηγός μύθος που φιλοξένησε ονόματα όπως ο Ουίνστον Τσόρτσιλ, η Γκρέτα Γκάρμπο, η Μαρία Κάλλας και οι Κένεντι διατίθεται για κρουαζιέρες!

Το περιβόητο πλοίο του Αριστοτέλη Ωνάση με το οποίο έχουν ταξιδέψει ο Ουίνστον Τσόρτσιλ, η Γκρέτα Γκάρμπο, η Μαρία Κάλλας, η Γρέης Κέλυ, οι Κένεντι και άλλες προσωπικότητες του 20ου αιώνα, φιλοξενεί σήμερα  το εγχώριο αλλά και ξένο τζετ σετ.

Η θαλαμηγός "Cristina O" ήταν το πλωτό παλάτι του Ωνάση από το 1954 ως το 1975 ενώ μετά το θάνατο του η Χριστίνα τη χάρισε στο ελληνικό δημόσιο. Ωστόσο η Ελλάδα το άφησε ανεκμετάλευτο μέχρι που το 1998 αγοράστηκε από τον φίλο της οικογενείας Ωνάση και εφοπλιστή Γιάννη Παπανικολάου.

Ο κ. Παπανικολάου ξεκίνησε την πλήρη ανακάινιση του πλοίου η οποία ολοκληρώθηκε το 2001 και από τότε η θαλαμηγός ταξιδεύει τους επισκέπτες της προσφέροντας τους πολυτέλεια και αναψυχή! Ο ιδιοκτήτης της είναι πολύ περήφανος για την διατήρηση του πλωτού θρύλου και ο λόγος που τον οδήγησε στην επένδυση αυτή ήταν οι  ένδοξες μέρες που έζησε στο πλοίο προσκεκλημένος του Έλληνα κροίσου.Οι τιμές για την ενοικίαση διαφοροποιείται ανάλογα με τους επιβάτες:
Μέχρι 12 επιβάτες είναι 45.000€ την ημέρα
Μέχρι 24 επιβάτες είναι 55.000€ την ημέρα
Μέχρι 34 επιβάτες είναι 65.000€ την ημέρα

Δες φωτογραφίες από την θρυλική θαλαμηγό:


Το μπαρ της θαλαμηγού


Η πισίνα μετατρέπεται σε πίστα χορού

ΜΟΔΑ | ΟΜΟΡΦΙΑ | ΝΕΑ | FITNESS | ΣΥΝΤΑΓΕΣ | ΣΧΕΣΕΙΣ

Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο