Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

6 νέοι σχεδιαστές αξεσουάρ που αξίζει να βάλεις στη shopping list σου…

6 νέοι σχεδιαστές αξεσουάρ που αξίζει να βάλεις στη shopping list σου…

O καλύτερος τρόπος να αναδείξεις τις στιλιστικές σου ικανότητες είναι τα αξεσουάρ. Κι εμείς σου βρήκαμε έξι νέους και ενδιαφέροντες σχεδιαστές κοσμημάτων που αξίζει να φορέσεις τις δημιουργίες τους…

Η μόδα έχει απαιτήσεις. Απαιτεί στιλ, κομψότητα και ιδιαιτερότητα. Διαφορετικότητα. Αν “διαφέρεις” τότε έχεις πετύχει το στόχο σου, έχεις καταφέρει να αποτυπώσεις την προσωπικότητά σου και να έχεις αυτό το “κάτι” που σε διαχωρίζει από το σύνολο. Πολλές φορές το παιχνίδι κρίνεται στα αξεσουάρ. Είναι αυτά που θα στολίσουν, θα νοστιμίσουν, θα δώσουν ύφος στο σύνολό σου και θα σε βοηθήσουν να κάνεις το προσωπικό σου statement. 

Έτσι, αποφασίσαμε να σου συστήσουμε έξι ταλαντούχους σχεδιαστές αξεσουάρ. Διαφορετικά στιλ, διαφορετικό ύφος… Ό,τι χρειάζεσαι για να βρεις αυτό που θα μιλήσει στη δική σου προσωπικότητα και θα της επιτρέψει να εκφραστεί. Ό,τι χρειάζεσαι για να μεταμορφώσεις το ντύσιμό σου σε δήλωση μόδας χωρίς να ξοδέψεις πολλά. 

Έξι νέοι άνθρωποι που η δημιουργικότητά τους βρήκε διέξοδο ακόμα και σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Έξι δημιουργοί που εκφράζονται πάνω σε διαφορετικά υλικά. Έξι σχεδιαστές που κατανοούν πως για να κάνεις μόδα και να δημιουργήσεις στιλ δεν χρειάζεται να ξοδέψεις περιουσίες.

Για αυτό λοιπόν μη φοβηθείς. Τα αξεσουάρ που θα βρεις παρακάτω είναι προσιτά και οι τιμές τους ξεκινούν από 10 ευρώ…  
Δες περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε