Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

7 superstars που έκαναν εντελώς διαφορετική δουλειά μέχρι τα 30 τους, τουλάχιστον!

7 superstars που έκαναν εντελώς διαφορετική δουλειά μέχρι τα 30 τους, τουλάχιστον!

Μέχρι τα 30 τους έκαναν εντελώς διαφορετική δουλειά, μέχρι που κατάλαβαν ότι ποτέ δεν είναι αργά!

Μέχρι τα 30 μας θεωρητικά έχουμε καταφέρει πολλά πράγματα και το κυριότερο, έχουμε βρει την δουλειά που θα κάνουμε για το υπόλοιπο της ζωής μας, είτε είμαστε ευχαριστημένοι με αυτήν είτε όχι. Κι όμως! Υπάρχουν εκεί έξω κάποιοι stars που δεν θα μας χάριζαν ποτέ υπέροχες ταινίες ή μουσικές αν πίστευαν ότι στα 30 σου είσαι πολύ μεγάλος για να αλλάξεις καριέρα και ζωή. Ποιοι είναι αυτοί; Στους έχουμε όλους μαζεμένους!

Sylvester Stallone, υπάλληλος delicatessen

Αρχικά είχε κάνει μια προσπάθεια να γίνει ηθοποιός στα 20 του. Όμως, αφού το πάλεψε αρκετά δεν τα κατάφερε κι έτσι ξεκίνησε να δουλεύει για πολλά χρόνια σαν υπάλληλος καταστήματος delicatessen.

Μέχρι που μια μέρα αποφάσισε μα ακολουθήσει το όνειρό του ξανά. Ήταν γύρω στα 30 όταν μέσα σε ελάχιστο χρόνο έγραψε ένα σενάριο για έναν άνθρωπο ο οποίος είχε μεγάλη έφεση στις πολεμικές τέχνες και το μποξ. Η ταινία αυτή ήταν ο Rocky! Τα υπόλοιπα είναι απλώς ιστορία…

Ο Sylvester Stallone τέσσερα χρόνια μετά την τεράστια επιτυχία του πρώτου Rocky για το οποίο βραβεύτηκε και από τα Academy Awards!

Harison Ford, ξυλουργός

Όταν ήταν 30 πρωταγωνίστησε στο “America Graffitti” το οποίο ήταν τεράστια επιτυχία για την εποχή. Δεδομένου, όμως, ότι η αμοιβή που πήρε τότε ώς ηθοποιός ήταν πενιχρή αποφάσισε να επιστρέψει σε αυτό που ήξερε να κάνει, την ξυλουργία. Τέσσερα χρόνια μετά, συνάντησε πάλι τον George Lucas, παραγωγό του America Graffitti ο οποίος του έδωσε τον ρόλο του Han Solo!

Δες τους υπόλοιπους στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε